Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatioarkkitehti, kokoaikainen, Attido, Espoo

RekryilmoitusOnko sinulla näyttöjä integraatioratkaisuista ja onnistuneiden järjestelmähankkeiden suunnittelusta ja ohjaamisesta? Kiinnostaako sinua monipuolinen rooli, jossa pääset toimimaan sekä asiakasrajapinnassa että tukemaan tiimiä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Integraatioarkkitehti!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Attido Oy:lle, henkilöä Integraatioarkkitehdin rooliin vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Attidolle. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mielellään loppuvuoden 2021 aikana.

Integraatioarkkitehtina suunnittelet, ohjaat ja olet myös itse toteuttamassa Attidon asiakkaiden integraatio- ja järjestelmähankkeita. Työtehtävät ovat monipuoliset aina määrittelyistä testaukseen, käyttöönottoon ja ylläpidon tukeen.

Sinulla on luontainen kyky toimia aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti asiakasrajapinnassa. Omaksut ja ymmärrät nopeasti asiakkaan erilaiset prosessit ja liiketoiminnot. Edellytyksenä tehtävässä onnistumiselle on taito ymmärtää asiakkaan tarpeet ja varmistaa, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun. Korkea asiakastyytyväisyys on Attidolla kunnia-asia.

Roolissa pääset aktiivisesti kehittämään omaa osaamistasi ja tukenasi työssäsi ovat Attidon vahva ammattilaisjoukko. Hallitset kokonaisuudet ja luonteeltasi olet ongelmanratkaisija, joka etsii ja löytää parhaat mahdolliset ratkaisut.

Asiakasyritys

Attido on vuonna 2001 perustettu toiminnanohjauksen ja tiedolla johtamisen ratkaisuihin keskittynyt IT-asiantuntijatalo. Attidolla työskentelee yli 80 tietojärjestelmien ja ohjelmistotekniikan asiantuntijaa Suomessa ja Latviassa. Attidossa yhdistyvät kompaktin talon ketteryys sekä suuren talon osaaminen. Asiakkaina Attidolla on niin isoja pörssiyhtiöitä, kasvuyrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoita mutta yksi asia heitä kaikkia yhdistää. Muuttuvassa toimintaympäristössä ajan tasalla oleva tieto ja näkemys liiketoiminnan tilanteesta on elinehto. Lue lisää: https://www.attido.com/fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Integraatio- ja järjestelmähankkeiden suunnittelu ja ohjaaminen
 • Asiakasrajapinnassa toimiminen teknisenä neuvonantajana
 • Tiimin tukeminen ja ohjaaminen testaamisessa ja käyttöönotossa
 • Myynnin tukeminen

Odotamme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta integraatioratkaisuista ja onnistuneista järjestelmähankkeista
 • Kokemusta integraatiokehittimistä ja välineistä
 • Ymmärrystä ja näkemystä integraatioiden suunnittelu- ja toteutusmenetelmistä
 • Eduksi katsomme Oracle-teknologioiden osaamisen
 • Vahvoja tiimityöskentelytaitoja sekä kyvykkyyttä toimia myös itsenäisesti asiakasrajapinnassa.
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Laajan ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan
 • Mielenkiintoisia projekteja ja asiakkuuksia, loistavat asiantuntijat sekä vahvan tuen arkeen
 • Great Place to Work –työpaikan: Vuoden 2020 mittauksessa 88% attidolaisista oli yhtä mieltä väitteestä ”Kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka.” 
 • Yrityskulttuurin, jossa osaamisen kehittämiseen ja työtehtävien mielekkyyteen satsataan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde-etuineen (esim. lounas- ja virike-etu, laajennettu työterveyshuolto kattavalla vakuutuksella, lämmin parkkihalli, sählyvuoro) 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.10.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.10.2021 - 11.10.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/229814?hsLang=fi
Yhteydenotto: marjukka.laakso@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft
Oracle

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä