Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme kokeneita Java-kehittäjiä kasvavaan joukkoomme!

RekryilmoitusHaemme nyt tiimiimme kokeneita Java-kehittäjiä, joilla on vahvaa osaamista ketteristä menetelmistä ja uusista ohjelmistoteknologioista. Meillä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Kasvu-uralla olevassa yrityksessämme pääset myös henkilökohtaisesti hyötymään yhtiön menestyksestä.

Mitä haemme?

Sinulla on osaamista ohjelmistokehityksestä Java-pohjaisilla teknologioilla ja vähintään 3 vuotta alan työkokemusta. Osaat hyödyntää avoimen lähdekoodin Java Framework työkaluja ja tekniikoita. Hallitset työskentelyn ketterin menetelmin ja olet perillä modernista web-kehityksestä ja teknologioista. Ohjelmistotuotannon menetelmien osaamisesta on varmasti hyötyä (versionhallinta, jatkuva integrointi, infrastruktuuriautomaatio, testiautomaatio, virtualisointi jne). Osaat toimia itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Työskentelemme asiakasprojekteissa, joten kokemus konsultoinnista ja työskentelystä yhdessä asiakkaan kanssa lasketaan eduksi.

Miksi Solidabis?

Solidabis on työpaikka, missä joustetaan jokaisen työntekijän elämäntilanteen mukaan. Voit työskennellä joko Kaarinan tai Helsingin toimipisteessä ja myös etätyö on mahdollista. Työtehtäviäsi ja rooliasi pyritään räätälöimään osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi.  Hae rohkeasti meille ja ole mukana luomassa Solidabiksen tarinaa!

Pinterest
Solidabis Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Kaarina
Linkki: https://www.solidabis.com/toihin-meille/
Yhteydenotto: timo.ruotsalainen@gatewaytechnolabs.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Solidabis kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Open source
Angular
Node.js
React
Java
Javascript
Python

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä