Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Green Arena Technologies Oy: Lead Developer, CTO

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Työaika: 37,5 h / vko

Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki (Sanomatalo)

Haku-DL: Ma 13.9.2021

Green Arena Technologies (GAT) on perustettu parantamaan asiakaskokemusta kiinteistöissä sekä laskemaan niiden hiilijalanjälkeä. Perustajat ovat pitkään alalla toimineita asiantuntijoita jotka lähtivät yhdessä ratkaisemaan omien asiakkaidensa tarvetta. Yrityksen rahoitustilanne on hyvä ja ensimmäiset projektit ovat käynnissä.

Etsimme Green Arena Technologies:lle avainhenkilöä yhdistelmärooliin Lead Developer, CTO ottamaan vetovastuuta täysin uuden digitaalisen hankkeen kehittämisestä ja toteuttamisesta. Green Arena Technologies on vastaperustettu yritys, missä tiimin kokoonpano on vasta muodostumassa. Osana ydintiimiä pääset luomaan lähes alusta alkaen digitaalista ratkaisua tapahtuma-, ravintola- ja urheilu -toimialan johtaville yrityksille. Pääset kehittämään ratkaisuja tapahtuma-areenoiden oheispalveluihin liittyen ja tehtävänä on toteuttaa palvelukokonaisuus, joka tekee asiakaskokemuksesta mahdollisimman sujuvaa. Green Arena Technologies on mukana esimerkiksi Garden Helsinki -hankkeessa.

Tarjoamme ainutlaatuisen, monipuolisen ja haastavan roolin, jossa pääset tekemään itsenäisiä päätöksiä teknologiavalintojen ja toteutustapojen osalta. Tulet olemaan mukana hankkeen kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta, määrittelyvaiheesta sekä protoilusta tuotantoon asti ja pääset myös itse koodaamaan ratkaisun ensimmäistä versiota. Työskentelet aluksi osana asiantuntevaa 3 hengen perustajatiimiä. Tuotekehitystiimiä tullaan kasvattamaan ja osana työnkuvaasi on jatkossa koko tuotekehityksen johtamista sekä tiimin, alihankinnan ja muiden ohjelmistokehittäjien vetämistä ja ohjausta.

Etsimme kokenutta ohjelmistoalan ammattilaista, jolta sujuu niin arkkitehtuurin suunnittelu että hands-on koodaus moderneilla teknologioilla. Sinulla on myös kykyä ja halua hypätä tuotekehitysprosessin johtamiseen suunnittelusta läpivientiin asti. Motivoidut vastuullisista tehtävistä, kunnianhimoisista tavoitteista sekä täysin uudenlaisten tuotteiden kehittämisestä. Tässä avainroolissa tarvitset hyviä kommunikointitaitoja ja osaat perustella valintasi ja näkemyksesi tiimille. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet, mutta edellytämme myös säännöllisiä tapaamisia toimistolla Helsingin keskustassa.

Toivomme sinulta: 

 • Useamman vuoden kokemusta digitaalisista hankkeista/tuotekehityksestä sekä niiden menestyksekkäästä vetämisestä aina suunnittelusta toimeenpanoon
 • Modernia fullstack-osaamista kielistä riippumatta (esim. Ruby, AWS/Azure, SQL, Python) sekä kykyä määritellä sopivat teknologiat. Lopullisia teknologioita ei vielä ole päätetty vaan roolissasi pääsisit vaikuttamaan koko teknologia-stackiin.
 • Kykyä suunnitella ja rakentaa järjestelmäarkkitehtuuri
 • Kykyä ja halua ottaa vastuuta ja kasvaa tuotekehitystiimin vetäjäksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi lead-/tiiminvetäjä-kokemus

Tarjoamme sinulle: 

 • Haastavan ja innostavan tehtävän uudessa hankkeessa, jonka suunnitteluun ja käytännön toteutukseen pääset mukaan alusta alkaen
 • Vastuullisen roolin ja mahdollisuuden vaikuttaa itsenäisesti laajalti hankkeen kehityksen kaikkiin vaiheisiin
 • Työskentelyä mielenkiintoisten sidosryhmien kanssa tapahtuma-, ravintola- ja urheilu -toimialoilla
 • Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin startup-ympäristössä
 • Paikan kasvuyrityksessä, missä rahoitus on turvattu seuraaville vuosille
 • Joustavat työajat ja työolosuhteet
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja sovittavissa olevat työsuhde-edut

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Green Arena Technologies Oy:n palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi tai linkki LinkedIn-profiiliisi viimeistään ma 13.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/94059/create/. Halutessasi voit lisätä hakemukseesi motivaatiokirjeen. Jos sinulla on GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, voit linkittää ne myös hakemukseesi. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Koska Green Arena Technologies on yrityksenä vielä nuori, nettisivuja ei vielä ole julkaistu. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Miili Reponen (+358 50 475 4889, miili.reponen@atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 30.8.2021 - 13.9.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://atalent.fi/open-position/lead-developer-cto
Yhteydenotto: miili.reponen@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
Python
Ruby

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä