Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer, kokoaikainen, Ramboll Finland Oy, Tampere

RekryilmoitusHaluaisitko kehittää ohjelmistosuunnittelun ammattitaitoasi kiinteistönhallintajärjestelmän parissa? Haluaisitko päästä osaksi vakaata kansainvälistä yritystä, joka tukee aktiivisesti henkilökohtaista kehittymistäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Full Stack Developer!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Ramboll Finland Oy:lle, henkilöä Full Stack Developer -rooliin vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

  

Full Stack Developer -roolissa tulet osaksi Rambollin kymmenhenkistä ohjelmistokehitystiimiä. Tehtävässä osallistut Rambollin web-pohjaisen kiinteistönhallintajärjestelmän jatkokehittämiseen ja ylläpitoon. Työkaluinasi toimivat mm. C#, JavaScript ja Vue.js, sekä SQL Server, ja osallistut niin front-endin kuin back-endinkin kehitykseen. Teet tiivistä yhteistyötä tiimisi sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.

Asiakasyritys

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 16 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Rambollin palveluja ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Rambollin asiakkaita ovat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset. Lisätietoja: https://fi.ramboll.com/

Pääasialliset tehtävät

 • Rambollin kiinteistönhallintajärjestelmän ylläpito ja jatkokehittäminen full stack-kehittäjänä
 • Kehitysyhteistyö tiimin kesken ja sisäinen sidosryhmätyöskentely

Odotamme sinulta

 • Relevanttia koulutustaustaa (esim. tietojenkäsittelytiede, tietotekniikan insinööri tai IT-tradenomi)
 • n. 1-3 vuotta relevanttia työkokemusta tai aktiivista harrastuneisuutta ohjelmistokehityksen saralla
 • Ymmärrystä tehtävässä käytettävistä ohjelmointikielistä ja työkaluista, mm. C#, JavaScript ja Vue.js, sekä SQL Server
 • Kokemus ketterän kehittämisen metodeista on eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittää taitojasi full stack -webbikehityksen parissa
 • Merkityksellisen työn, jossa pääset konkreettisesti osaksi yhteiskunnalle tärkeitä projekteja
 • Vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan
 • Yrityskulttuurin, jossa henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi tuetaan aktiivisesti
 • Osaavan ja kannustavan tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävään
 • Viihtyisän ja modernin toimiston loistavalla sijainnilla Tampereen Kannella

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.9.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Iina Rautio (iina.rautio@clevry.com, 0404875388).

Hae tehtävää täällä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/224460?hsLang=fi

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 19.8.2021 - 19.9.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/224460?hsLang=fi
Yhteydenotto: iina.rautio@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä