Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer, Helsinki

post_image

RekryilmoitusKooderi huomio! Nyt on avoimena kehittävä duunipaikka

Digitoimisto Mekanismi on ketterä, kehittyvä ja kasvava organisaatio. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia järjestelmiä asiakkaidemme digitalisoinnin tarpeisiin. Toiminnanohjausjärjestelmät, erilaiset integraatiot ja mobiiliappien suunnittelu niitä tukemaan ovat työmme keskiössä. Asiakkaitamme ovat kotimaiset PK-yritykset eri toimialoilta.

Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, tiimin itse valitsemilla, parhaaksi näkemillä teknologioilla.

15 vuoden olemassaolomme aikana olemme päässeet vetämään hyvin erilaisia ja monipuolisia projekteja sekä niiden tiimoilta ratkoneet mukavan läjän kiperiä haasteita. Erilaisten järjestelmäprojektien lisäksi olemme älyttömän hyviä tekemään moderneja, räätälöityjä webbisaitteja.

Meillä on joustavat työajat ja innostava työyhteisö, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Mekanismissa työskentelyn parhaita puolia ovat yhteisöllinen tekeminen ja ihmiset, joiden kanssa teet töitä. Itseohjautuvassa organisaatiossa luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat toimintamme kulmakiviä. Meillä pääsee jokainen vaikuttamaan, olipa kyse sitten virkistyspäivästä tai yrityksen strategiasta. Kehitämme Mekanismia yhdessä.

Nyt etsimme Helsinkiin osaavaa web-kehittäjää, jolla on vahvaa kokemusta PHP7 olio-ohjelmoinnista sekä JavaScriptistä ja esim. React, Vue tai Angular on sinulle siis tuttua huttua. Olemme kiinnostuneita myös muusta osaamisestasi, kerro se siis meille. Uskomme, että motivoitunut ja lahjakas kehittäjä, joka on itse aidosti kiinnostunut, oppii tarvittaessa helposti kielen kuin kielen.

Toivomme, että sinulla on jo näyttöjä laajojen web-sovellusprojektien toteuttamisesta ja osaat ottaa vastuuta niin omasta työstäsi kuin projektin lopputuloksestakin. Meillä pääset rakentamaan kokonaan uusia tai modernisoimaan vanhoja. Olet se tyyppi, joka innostuu haasteista, käärii hihat ja alkaa muun tiimin kanssa ratkaisemaan niitä.

Yleensä työstämme samaan aikaan useampia projekteja, joka tarjoaa mukavaa vaihtelua ja monipuolisuutta työhösi, mutta vaatii myös kykyä organisoida omaa työtäsi.

Mikäli monipuoliset projektit, mukava tiimi ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi herätti mielenkiintosi, lähetäthän meille CV:si, josta ilmenee vahvuutesi ja hallitsemasi tekniikat, niin sovitaan tapaaminen ja katsotaan, kuinka sinä voisit olla osa tiimiämme.

Tee se kuitenkin pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja meistä tai työpaikasta saat Pasilta 045 110 6838 / pasi@mekanismi.fi

Pinterest
Digitoimisto Mekanismi logo

Tietoja

Hakuaika: 1.7.2020 - 12.7.2020
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki
Yhteydenotto: rekry@mekanismi.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii Digitoimisto Mekanismi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Open source
Javascript
PHP

Digitoimisto Mekanismi:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digitoimisto Mekanismi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä