Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Front-end Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme nyt LTC-Otsoon osaajia kehittämään ICT-ratkaisuja vakuutus- ja finanssitoimialalle. Haemme nyt Front-end Developeria kehittämään ja ylläpitämään palveluitamme. Olemme innovatiivinen ja dynaaminen tiimi, työskentelemme ketterin menetelmin ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Toimistomme sijaitsee Espoossa.

Tässä tehtävässä pääset toimimaan asiantuntijana sinulle nimettyjen sovellusten kehitystöissä sekä ylläpidossa finanssi- ja vakuutuspuolella. Pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan muutoksia olemassa oleviin sekä täysin uusiin järjestelmiin.

Näin menestyt kanssamme:

Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, joten toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot. Haluat kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Odotamme sinulta:

• Modernien käyttöliittymien ohjelmointikielten hallintaa, esim. React, Angular/TypeScript, CSS, HTML, Javascript, Node.js

• Vähintään kolmen vuoden käytännön kokemusta front-end –kehityksestä

• Visuaalista silmää ja käytettävyyssuunnittelun ymmärrystä

• Ymmärrystä backend-ohjelmoinnista ja REST-rajapintojen tuntemusta

Lisäksi eduksesi luetaan:

• Azure cloud osaaminen

• Kokemus ketterän kehityksen työtavoista

• Vakuutus- ja finanssitoimialan tunteminen

Tarjoamme sinulle:

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Oletko seuraava työkaverimme? Kuulemme mielellämme osaamisestasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.11.2020.

Mikäli työtehtävästä jäi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Lehto, puh. +358 40 865 0300.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.11.2020 - 15.11.2020
Sijainti: Espoo
Linkki: https://bit.ly/3n6H3e2

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Pankki ja vakuutus

Teknologia

Azure
Angular
Node.js
React
Javascript

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kulttuurihyvinvointia edistävä Kaikukortti-verkosto laajenee vauhdilla – uusi tietokanta ja mobiilisovellus helpottavat työtä
Cinia ostaa OptimeSys-tietoturvayhtiön
Tulevaisuuden toiminnanohjausjärjestelmä on reaaliaikainen ja nojaa automaatioon