Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP -asiantuntija – Etola Oy, Helsinki

post_image

RekryilmoitusHaemme Helsingin Suutarilaan vakituiseen työsuhteeseen 

ERP-asiantuntijaa

toiminnanohjausjärjestelmän tuki- ja kehitystiimiin. 

Tehtävässäsi toimit osana ERP-tiimiä järjestelmän tukipalveluiden, kehitystehtävien ja mielenkiintoisten projektien parissa tiiviissä yhteistyössä jatkuvasti kehittyvien liiketoimintayksiköiden ja järjestelmätoimittajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu järjestelmän käyttäjien tuki, opastus ja koulutukset. Lisäksi olet mukana kehitysprojekteissa osallistuen liiketoiminnan tarpeiden määrittelyyn, testaukseen ja dokumentointiin. Projektinhallinta, yhteydenpito ja koordinointi eri sidosryhmien ja järjestelmätoimittajien kanssa ovat myös osa tehtäviäsi. Tehtäviisi kuuluu lisäksi ongelmanratkaisua yhdessä järjestelmätoimittajien kanssa.

 

 Toivomme hakijalta

  • Soveltuvaa teknillistä tai kaupallista koulutusta
  • Hyviä ongelmaratkaisutaitoja, tiimityöskentelykykyä sekä palveluhenkistä asennetta
  • Vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja laatuhakuisuutta työskentelyssä 
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  •  

Arvostamme kokemusta liiketoimintajärjestelmistä ja toiminnanohjausjärjestelmiin liittyvistä projekteista. Emme hae puhtaasti teknistä osaajaa, vaan henkilöä, jolla on näkemystä myös liiketoimintaprosesseihin, ja erityisesti tilaus-toimitusketjun hallintaan ja logistiikkaan. Aktiivinen ote prosessien kehittämiseen ja halu oppia ovat myös toivomiamme ominaisuuksia. Katsomme eduksi Digia Enterprise- tai muiden toiminnanohjausjärjestelmien ja raportointijärjestelmien osaamisen. Sekä kokonaisuuksien hahmottaminen että kiinnostus yksityiskohtia kohtaan ovat työn kannalta tärkeitä ominaisuuksia.

Tarjoamme

  • Monipuolisen tehtäväkentän vakavaraisessa ja kasvavassa suomalaisessa teollisuusalan konsernissa, joka panostaa kestävään kehitykseen ja digitalisaation hyödyntämiseen liiketoiminnassa
  • Mahdollisuudet osallistua liiketoimintaprosessien kehittämiseen ja mielenkiintoisiin projekteihin
  • Paikan osaavassa ja innostavassa tiimissä osana innovatiivista organisaatiota
  • Loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä digitaalisten palveluiden osaajana

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin ICT-päällikkö Tony Sandberg puh. 040 828 3035.

ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuodesta 1932 toimineen yhtiön kokonaisliikevaihto tänä päivänä on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500. Kokonaisvaltaista palvelukonseptia teollisuustuotteissa ja – tarvikkeissa tuottaa Etra Oy.

Teollisuustuotteiden lisäksi ETOLA-yhtiöihin kuuluu myös yrityksiä rakennustarvikealalla, veneilytarvikealalla sekä kodin tuotteissa. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa.

Etola-yhtiöiden tietohallinto tuottaa IT-järjestelmä- ja -infrapalveluita konserniyhtiöille tiiviissä yhteistyössä ulkopuolisten toimittajien sekä konserniyhtiöiden kanssa. Palveluiden piirissä on noin 1000 käyttäjää yli 15 yrityksestä. Keskeisimpänä järjestelmänä on ERP-järjestelmämme ja siihen liittyvä sähköisen liiketoiminnan ympäristö. Olemme vahvasti mukana Etola-yhtiöiden liiketoimintaprosessien digitalisaatiohankkeissa, jotka tähtäävät toimitusketjun tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 3.5.2021 - 23.5.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/etola-oy/erp-asiantuntija-etola-oy-helsinki/1189048/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä