Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Scientist, Helsinki

post_image

RekryilmoitusHaluaisitko työskennellä monipuolisten projektien ja uusimpien teknologioiden parissa, osana tiivistä yhteisöä? Hyvä, jatka lukemista! 

Tällaista pääset meillä tekemään

Data Scientistina työskentelet asiakasprojekteissamme osana osaavaa ja kokenutta tiimiä datan, tietokantojen ja pilviympäristöjen (usein AWS:n) kanssa. Työnkuvaasi voi projektista ja osaamisestasi riippuen kuulua mm. datarakenteiden suunnittelua, tietokantarajapintojen toteutusta, datan visualisointia ja koneoppimismallien kehittämistä. Tehtävässäsi pääset työskentelemään projekteissamme mm. sähköisten asiointijärjestelmien ja pilvialustojen parissa teollisuuden alan, julkisen sektorin ja monien muiden alojen asiakkaidemme kanssa. Pääset kehittämään aidosti hyödyllisiä ja ihmisille merkityksellisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Projekteissamme tyypillisimmin käytettyjä teknologioita ovat esim. PythonSQL- ja NoSQL-tietokannat ja AWS. Näistä toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta.

“Tällä hetkellä suunnittelen asiaskasprojektissamme tietokantamalleja ja rakennan rajapintoja tietojen hakemista ja tallentamista varten. Sen lisäksi kehitän ja olen jo aiemmin tehnyt datan visualisointeja. Jatkossa data sciencen parissa ajankohtaiseksi tulee myös koneoppimiseen liittyviä tehtäviä. Olennaisena osana työhöni kuuluu myös jatkuva uuden opettelu sekä itsenäisesti verkko-oppimisympäristön kautta että työkavereideni avustuksella. Data Scientistina on usein vain lähdettävä kokeilemaan uusia asioita, jotta näkee, miten ne toimivat käytännössä. Työtehtäviini kuuluu tietysti myös hyvän kahvin juonti.” - Juho

Lue blogistamme työkaverimme Juhon tekstit ja kurkkaa myös, millaista meillä on työskennellä! 

 

Uusina työkavereinasi odotamme, että:

  • osaat viestiä ideoitasi selkeästi ja ymmärrettävästi asiakkaille
  • seuraat mielenkiinnolla koneoppimisen, datatieteen ja teknologioiden jatkuvaa kehittymistä
  • sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistokoulutusta
  • sinulla on intoa kokeilla uusimpia teknologioita ja rajapintoja oman osaamisen kehittämiseksi ja jakaa osaamistasi työyhteisössä.

 

Työkaverinamme sinä saat:

  • mahdollisuuksia osallistua uudenlaisten ratkaisujen kehittämiseen ja monipuolisiin projekteihin eri toimialojen asiakkaidemme kanssa
  • vahvan tuen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • vapauden oman työn tekemiseen 
  • poikkeuksellisen kattavat työterveyspalvelut
  • olla osa tiivistä yhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksemme asioihin ja kasvuun
  • viikoittaiset aamiaishetket työkavereiden kanssa.

 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Jätä yhteystietosi ja hae meille helposti CV:llä tai LinkedIn-profiililla, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Pinterest
BearIT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/Data-Scientist%2C-Helsinki/ZvpWQm

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii BearIT kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Python

BearIT Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin BearIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä