Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Networking Engineer

post_image
Rekryilmoitus

Position Description:

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Me olemme Multi-Client Network Operations, ja haemme nyt joukkoomme tietoliikenneasiantuntijoita työskentelemään asiakkaidemme tietoliikenneratkaisuiden jatkuvien palveluiden parissa. Asiakkainamme on sekä kotimaisia että kansainvälisiä yrityksiä, joiden tietoliikennetoteutuksista tiiminä vastaamme.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen näkyvyyden niin pienten kuin suurienkin tietoliikennetoteutusten pariin. Omassa tiimissämme on n. 20 tietoliikenneasiantuntijaa, ja teemme yhteistyötä myös muissa tiimeissä olevien tietoliikenne- ja muiden infra-asiantuntijoiden kanssa. Olet asiantuntijatiimissä osana toteuttamassa ja kehittämässä tietoliikenneratkaisuja asiakkaidemme toiminnan ytimessä.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme tai omalle palvelutuotannollemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja osaavaa huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• osaamista ja kokemusta ainakin joistakin seuraavista verkkoteknologioista:

o L2 ja L3 kytkimien konfigurointi / reititys

o Palomuurit, niiden konfigurointi, sääntökannan ylläpito ja IPSec VPN tunneleiden konfiguraatiot

o Konesaliverkot

o Verkon hallintajärjestelmät

o Verkon valvontajärjestelmät

o Etäkäyttöpalvelut, esim. työasemien VPN-ratkaisut

o Kuormanjakoratkaisut

o WAN-teknologiat, kuten SD-WAN, MPLS, dynaamiset reititysprotokollat

o DNS, DHCP, NTP ja IPAM palvelut

• aikaisempaa kokemusta tietoliikenneverkkojen operointitehtävistä

• kyvykkyys tuottaa korkealaatuista dokumentaatiota tekemästäsi työstä

• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi

• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Lisäksi arvostamme kokemusta seuraavista osa-alueista:

• Julkipilvipalveluiden perusteet

• Verkkopalveluiden automatisointi / skriptaustaidot

• Palvelimet (Win/Lin)

• Virtualisointialustat

Tee testi: Jos tiedät eron joidenkin seuraavien sanaparien välillä, saatat olla etsimämme henkilö:

1. IDS vs. IPS

2. eBGP vs. iBGP

3. SNMP vs. SMTP

4. Ping vs. latency

5. A-record vs. MX-record

6. ICMP redirect vs. TCP-dump

7. Frame vs. packet

8. MSTP vs. PVSTP+

Kiinnostuitko?

Jos yllä oleva kuvaus herätti mielenkiintosi, voit hyvinkin olla etsimämme osaaja. Laita hakemus tulemaan, kerro rohkeasti itsestäsi ja tavoitteistasi vaikkei yllä oleva olisikaan täydellinen osuma juuri sinun osaamisellesi – nyt on oikea aika rakentaa tulevaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi: Janne Karaste, 040-7740977. Lisätietoihin vastaamme 8.3.2021 alkaen, mutta tehtävään voit hakea vaikka heti.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 16.4.2021. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viimeiseen hetkeen, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 16.2.2021 - 16.4.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/Xweb.asp?tbtoken=Z1pZSh8XCB0CZXUuJS5ALiReTSYgCCFMBmdEcCReekhZIl5%2BE2JcUEsYLEtqAWN9cQkbVhRSSXEqWA%3D%3D&chk=ZVpaShw%3D&clid=21001&page=JobDetails&jobid=J0121-2102&brid=791911&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä