Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Engineer

RekryilmoitusData Engineer

Hei kokenut SAS-asiantuntija! Oletko kerryttänyt jo useamman vuoden kokemusta SAS:n parissa ja seuraavana uratavoitteenasi kehittyä vahvemmin modernien pilviteknologioiden parissa? Hienoa, sillä meillä on paikka juuri sinua varten!

Data Engineerinä työnkuvasi on monipuolinen ja roolissasi toimit tärkeänä jäsenenä pilvipainoitteisissa dataprojekteissamme. Pienen osan työajastasi toimit vaativimpien SAS-tuen ongelmien, kuten haavoittuvaisuuksien ratkaisussa, jonka vuoksi toivomme sinulta vahvaa aiempaa kokemusta SAS-puolen tehtävistä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttaa itseäsi ja kehittyä niillä painotuksilla, jotka tilanteeseesi parhaiten sopivat.

Uudessa roolissasi toimit osana äärimmäisen taitavaa ja kansainvälistä tiimiämme Analytics & Automation yksikössämme. Missiomme on auttaa asiakkaitamme muuttamaan liiketoimintaansa datan avulla, ja tässä sinun asiantuntemuksesi tulee esiin. Toimitamme kansainvälisille asiakkaillemme dataan ja analytiikkaan liittyviä projekteja pääosin pilviympäristössä ja työtapamme ovat ketteriä. Jokaisella työporukkamme jäsenellä on oma tärkeä paikkansa tiimissämme ja saamme päivittäin oppia uutta huippuhyvien kollegoidemme kanssa. Meille työssä viihtyminen on tärkeää ja viihdymmekin niin hyvin, että nautimme toistemme seurasta myös vapaa-ajalla.

Työskentelemme vielä pääosin etänä, mutta pandemiatilanteen hellittäessä tuleva työskentelypaikkasi on mielellään joko Turun tai Helsingin toimistollamme. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Millaista osaamista toivomme sinulta?

Tulevalta tiimikaverilta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeistä tekemisen meininkiä. Työskentelet mielelläsi sekä osana tiimiä, että itsenäisyyttä vaativissa työtehtävissä ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Lisäksi toivomme sinulta osaamista seuraavista teknologioista:

• SAS Visual Analytics, SAS Studio

• SQL

• Vähintään yksi ETL, data base tai data warehouse -teknologian osaaminen, esimerkiksi:

o Oracle /SQL Server/Teradata/Postgres/MySQL, SQL DB, SQL DW, Snowflake, BigQuery, Redshift

o SSIS, MS SSRS, Datastage, SAS DI studio, Matillion, Fivetran tai Pentaho

Tuhansien uratarinoiden talo

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan. Sinulla on mahdollisuus käyttää työaikaasi myös hyväntekeväisyyden tekemiseen.

Jutellaanko lisää?

Nyt me haluamme kuulla sinusta! Jos jäi mitä tahansa kysymyksiä mieleen, niin ole ihmeessä yhteydessä tulevaan esihenkilöösi Ulla Kosolaan. Ullan tavoitat puhelimitse numerosta +358 409624300.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 13.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 22.9.2021 - 13.10.2021
Sijainti: Helsinki, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Työskentelemme vielä pääosin etänä, mutta pandemiatilanteen hellittäessä tuleva työskentelypaikkasi on mielellään joko Turun tai Helsingin toimistollamme. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0921-2353&BRID=861250&lang=1
Yhteydenotto: rekrytointi.fi@cgi.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Oracle

Omat tagit

sas
sql
ETL
SSIS
Teradata
sas visual analytics
sas studio

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä