Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Engineer / Pilviasiantuntija (AWS)

post_image

RekryilmoitusTyyppi: Vakituinen kokopäivätyö

Työkokemus (AWS): Junior – Senior

Työaika: 37,5 h/vk, joustava

Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa

Työpaikan sijainti: Helsinki

Haku-DL: 3.10.2021

Me Spatineolla uskomme sujuviin ja tietoturvallisiin tietovirtoihin, joiden päälle voimme rakentaa yhdessä tulevaisuutta digitaaliselle yhteiskunnalle. Meillä on asiakkaina niin julkisia tahoja kuin yksityisiä yrityksiä. Olemme olleet alalla jo pitkään kehittämässä paikkatietoinfrastruktuureita ja siihen liittyvää osaamista. Olemme vahvasti myös mukana kehittämässä alan standardeja OGC:ssä (Open Geospatial Consortium). 

Etsimme kasvavaan joukkoomme sinua pilviasiantuntija vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin AWS infrastruktuurien suunnitteluun, rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Työssäsi pääset osaksi kokenutta ja osaavaa tiimiä.

Odotamme sinulta osaamista, kokemusta ja näkemystä AWS-pilviympäristöstä. Toivomme sinulta myös kokemusta IaC (aws-cdk, terraform), Linux-hallinnasta, Docker, Kubernetes ja skriptausosaamista (Python, bash).

On myös kiva jos sinulla on kokemusta paikkatietoteknologioista, -standardeista sekä -rajapinnoista (esim. GeoServer, PostGIS, QGIS, ArcGIS sekä mm. WMS, WFS, WMTS).

Tarjoamme sinulle mukavan, ihmisläheisen ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan huippuasiantuntijaksi. Juuri uusittu toimistomme sijaitsee kalasatamassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Toimistomme on avara, valoisa ja työpisteiden ergonomia on kunnossa. Toimiston sydän on vastajauhetun kahvin tuoksua tarjoileva kahvimylly sekä aito italialainen espressokone. 

Haluatko kenties myös kehittää ja ylläpitää osaamistasi? Niin mekin! Sen vuoksi kannustamme työntekijöitämme suorittamaan AWS sertifiointeja kustannuksellamme, joita meillä on jo nippu kasassa. 

Etätyöohjeistuksemme on: “Etänä saa työskennellä, mutta on myös kiva nähdä sinua toimistolla”.

Mikko on työskennellyt Spatineolla pilviasiantuntija reilun kaksi vuotta. Kun Mikolta kysyttiin hänen tyypillisestä päivästä, hän vastasi, ettei sellaista ole. “Parasta työssäni on se, että jokainen projekti tuo uniikkeja haasteita, jotka haastavat minut ja tiimin jatkuvasti oppimaan uutta.” kuvailee Mikko.

Mikäli haluat kehittyä tietovirtojen kehittämisen ammattilaiseksi, olet löytänyt paikkasi. Voit hakea paikka osoitteessa https://www.spatineo.com/cloud-engineer-pilviasiantuntija-aws/ Mielellämme näemme myös aikaisempia töitäsi ja projekteja, joten liitäthän hakemukseesi linkin esimerkiksi GitHub-profiiliisi tai vastaavaan. Vastaanotamme myös hakemuksia sähköpostitse osoitteeseen recruitment@spatineo.com

Pinterest
Spatineo Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 31.8.2021 - 3.10.2021
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus: Etätyöohjeistuksemme on että, etäänä saa työskennellä, mutta on myös kiva nähdä sinua toimistolla.
Linkki: https://www.spatineo.com/cloud-engineer-pilviasiantuntija-aws/
Yhteydenotto: recruitment@spatineo.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Spatineo kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Big Data
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Python

Omat tagit

Amazon AWS
Geoserver
bash
python
Docker Container
IaC

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä