Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud & DevOps Engineer

post_image
Rekryilmoitus

Position Description:

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Cloud & DevOps Engineer

Haemme nyt kovan tason tekijää osaksi ammattimaista tiimiämme tekemään isoa tuoteliiketoimintaa varhaiskasvatus ja kaupunkiympäristöpalveluiden pariin. Tiimi työskentelee sekä isojen että pienten tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden parissa luoden jatkuvasti uutta sekä uudistaen ja kehittäen vanhaa.

Cloud & DevOps Engineerina toimit tuotekehitysorganisaatiossamme sovelluskehitystiimien kanssa tiiviissä yhteistyössä vastaten pilvialustoista, kehitys- ja testiympäristöistä ja niihin liittyvistä työkaluista, sekä CI/CD-toteutuksista. Tiimissämme olet mukana ratkomassa aidosti merkittäviä yhteiskunnallisia haasteita. Pääset myös kehittämään ja tukemaan perinteisempien ympäristöjen kyvykkyyksiä ja automaatiotasoja pidemmälle.

Töitä voit tehdä kaikista CGI:n toimipisteistä Suomessa.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa, kun sinulta löytyy hyvä ymmärrys mikropalveluarkkitehtuurista ja kontainereista (Kubernetes, Docker), tietokannoista (PostgreSQL, Oracle) sekä tekniset valmiudet toimia sekä Linux & Windows-palvelimilla.

CI/CD-putket sekä GitLabin ylläpito ovat sinulle tuttuja, ja sinulta löytyy ymmärrys .gitlab-ci.yml-tiedoston konfiguroinnista ja gitlab-runnereiden konfiguraatiosta. Tunnet myös Middlewaren (Apache, Tomcat, Java) ajoympäristönä ja sinulla on jonkin verran kokemusta IaC:ista (Terraform).

Google Cloud tai muun pilvipalvelun sekä automaatioiden tuntemuksesta on etua tässä roolissa.

Sinulta löytyy tehtävään relevantti tutkinto ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting Services Juha Peltola, +358407034430.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 28.3.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 22.2.2021 - 28.3.2021
Sijainti: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta , Oulu, Tampere, Turku
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0221-2382&BRID=793351&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä