Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud & DevOps Engineer

post_image

RekryilmoitusHei kokenut Cloud & DevOps osaaja! Haluatko muovata kriittistä sote-alaa kohti uusimpia pilviteknologioita mahtavassa porukassa? Meillä on kokoisesi paikka sinulle!

Haemme nyt kolmea kovan tason tekijää osaksi ammattimaista tiimiämme tekemään isoa tuoteliiketoimintaa sosiaali- ja terveyspalveluiden pariin. Tiimi työskentelee sekä isojen että pienten tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden parissa luoden jatkuvasti uutta sekä uudistaen ja kehittäen vanhaa. SoTe -ratkaisujen parissa meillä työskentelee noin 300-400 työkaveria, mikä mahdollistaa eturivin vaikuttamisen yhteiskunnallisesti merkittävien haasteiden ratkaisemiseen.

Cloud & DevOps Engineerina/Leadina toimit tuotekehitysorganisaatiossamme sovelluskehitystiimien kanssa tiiviissä yhteistyössä vastaten pilvialustoista, kehitys- ja testiympäristöistä ja niihin liittyvistä työkaluista, sekä CI/CD-toteutuksista. Tiimissämme olet mukana ratkomassa aidosti merkittäviä yhteiskunnallisia haasteita. Jo nyt meidän softallamme pyörii lähes puolet Suomen SoTe-toiminnoista. Asiakassuhteemme ovat pitkän aikavälin kumppanuuksia, joita hoidetaan omalta toimistoltamme (tai etätoimistolta) käsin perinteisen asiakaskonsultoinnin sijaan. Haemme kolmea henkilöä, joista yksi tulee toimimaan Lead-tason roolissa.

Tuhansien uratarinoiden talo

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan. Sinulla on mahdollisuus käyttää työaikaasi myös hyväntekeväisyyden tekemiseen.

Jutellaanko?

Jos innostut haasteiden ratkomisesta uusimmilla teknologioilla ja timanttisessa porukassa, voit hyvinkin olla etsimämme osaaja. Annan mielelläni lisätietoja, Markus Vehmanen p. +358 40 8318684

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 13.4.2021 - 13.5.2021
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/xweb.asp?CLID=21001&page=jobdetails&JobID=J0321-2633&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä