Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AWS Cloud Specialist

RekryilmoitusHaemme Cloud Platform Operations-tiimiin AWS-julkipilviosaajaa. Asiakkaidemme siirtäessä palveluitaan pilvialustoille, haluamme pystyä palvelemaan heitä entistä paremmin. Tarjoamme asiakkaillemme kehitys- ja tukipalveluita pilveen siirtymisessä, sekä pilven hallinnassa. Vastuullamme on eri kokoisia ja eri pilvialustojen päälle rakennettuja ympäristöjä. Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme aina ympäristön suunnittelusta, toteutukseen ja operointiin.

Tiimin vastuulla on pilviympäristöjen suunnittelua, kehitystä ja käytännön toteutuksia, sekä ympäristöjen valvontaa ja mahdollisia ongelmanselvityksiä. Osallistumme niin palvelutuotantoon, mutta aktiivisesti myös eri kokoisiin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin.

Vastaamme tiiminä paitsi AWS-ympäristöistä, mutta myös Azure ja GCP -julkipilvistä, joten oma ammatillinen kehittymisesi voi halutessasi laajentua muihinkin pilviteknologioihin. Työnkuva on enimmäkseen infra-lähtöistä, mutta kaipaamme laaja-alaista pilviosaamista tiimin vahvistukseksi vastataksemme asiakkaiden toiveisiin.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla ja kehittyä muiden osaajien kanssa.

Työskentelypaikkasi voidaan sopia joustavasti, tällä hetkellä työt tehdään vahvasti etätöinä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Pärjäät roolissa, kun omaat aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä osaamista ja kokemusta AWS:n tarjoamista pilviteknologioista ja –ratkaisuista. Ymmärrät AWS pilven parhaita käytäntöjä ja pystyt suunnittelemaan sekä toteuttamaan ympäristöjä näitä käytäntöjä hyödyntäen. Aikaisempi kokemus konesalimaailmasta luetaan eduksi.

Sinulta löytyy paloa uuden oppimiseen sekä oman ja tiimin toimintatapojen kehittämiseen. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, ja omaat tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon. Etua on myös AWS -osaamista tukevasta sertifikaatista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa mahdollinen tuleva kollega Ilja Harju, +358 40 518 6542

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 26.9.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 26.8.2021 - 26.9.2021
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0821-2529&BRID=851798&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Linux

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä