Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin hakemus kieliteknologiayritykseen

post_image

RekryilmoitusKiva kun löysit ilmoituksemme pariin!

Etsimme jatkuvana hakuna kieliteknologian asiantuntijoita

Olet sitten kieli- tai puheteknologiaa opiskellut tai sen parissa julkisella tai yksityisellä puolella työskennellyt henkilö ja olet kiinnostunut rakentamaan kanssamme puheteknologian ykkösyritystä, laita hakemus sisään niin jutellaan asioista tarkemmin.

 

Tärkeimpiä työtehtäviäsi a.i.materilla ovat:

Tuotekehitys, asiakkaillemme rakennettujen räätälöityjen työkalujen kehitys, coreteknologioiden, kuten puheentunnistuksen ja puhesynteesin kehitys, yleinen ohjelmistokehitys omista kiinnostuksista ja vahvuusalueista riippuen.

Toivotut ominaisuudet:

Oma-aloitteisuus, aito kiinnostus puheteknologiaan, peloton lähestyminen ongelmanratkaisua kohtaan, hyvä tyyppi.

 

Meillä saat:

  • joustavat työajat ja etätyömahdollisuus
  • ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
  • vastuuta omasta työstäsi ja toimivaa tiimityötä
  • matala hierarkia ja mahdollisuus vaikuttaa yrityksen suuntaan
  • mahdollisuus liikuntaan työajalla ja polkupyöräetu
  • työterveys, mukaan lukien mielenterveyspalvelut
  • avoin ja rento työilmapiiri
  • toimiston lautapelikokoelma
  • Piispantornin ylimmän kerroksen näkymät ja kattoterassi

 

Meihin pääset tutustumaan lisää verkkosivuiltamme: https://aimater.com/meista/ ja a.i.materin toimistoarkeen taas pääset syventymään Instagramin kautta: https://www.instagram.com/a.i.mater/

 

Toimistomme sijaitsee Turun ja Kaarinan rajalla Piispanristillä. Piispantornina tunnettu rakennus on entinen Hartwallin panimo, joka on vastikään remontoitu toimitiloiksi. Toimistomme sijaitsee ylimmässä, 11. kerroksessa. Piispantornille on hyvät kulkuyhteydet: suorat pyörätiet Turusta, aivan viereen pääsee Fölin bussilla ja pihalla on ilmaiset parkkipaikat.

 

a.i.mater on vuonna 2017 perustettu ohjelmistoyritys, jonka erityisosaamista ovat puhe- ja kieliteknologia. Meillä on laajaa kokemusta koneäänten luomisesta, puheentunnistusratkaisuista ja erilaisten tekoälypohjaisten tekstin prosessointityökalujen toteutuksesta. Asiakaskuntamme on monipuolista; muun muassa mediayhtiöitä, kustantamoita, joukkoliikenteen yrityksiä, prosessiteollisuuden yrityksiä. Tavoitteenamme on olla kotimaisen puheteknologian asiantuntija- ja edelläkävijäyritys.

Jos olet kiinnostunut meillä työskentelystä, kysy matalalla kynnyksellä lisää somekanaviemme kautta tai soita: 040 725 7050 (Lauri Falck, Toimitusjohtaja) Vastaamme mielellämme!

Voit lähettää työhakemuksen verkkosivuiltamme löytyvästä valmiista hakulomakkeesta https://aimater.com/ota-yhteytta/ tai osoitteeseen lauri.falck@aimater.com

Ollaan yhteyksissä!

Pinterest
a.i.mater Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Kaarina
Linkki: https://aimater.com/ota-yhteytta/
Yhteydenotto: lauri.falck@aimater.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii a.i.mater kotisivut

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä