Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin hakemus

post_image

RekryilmoitusTarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä näyttämään omat kykysi monipuolisesti ja vastuullisesti mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa hankkeissa. Teemme työtämme intohimolla muttei liian vakavasti, töissä saa ja pitää viihtyä sekä olla hauskaa.

Haluamme että elät, viihdyt ja kehityt kanssamme seuraavalle tasolle, samalla pääset myös vaikuttamaan ja rakentamaan Altoros-tarinaa Suomessa.  Pienenä tiiminä vaikutamme paikallisesti, mutta meillä on myös mielenkiintoinen kansainvälinen ulottuvuus: yli 350 ammattilaista viidessä eri maassa tuo meille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia.

Haemme usein:

  • Ohjelmistokehittäjiä, joilla on jo ohjelmistokehityskokemus ja -näkemystä. Käytetyt teknologiat: mm. .Net, C#, Java, React, NodeJS, Angular, AWS, Azure, GCP.
  • Koodaavia testaajia, jotka tuntevat laadunvarmistuksen salat sekä pystyvät myös kehittämään testaustyökaluja ja testausautomaatiota.
  • Data Scientist / Machine Learning Engineer -osaajia, joilla on jo kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä (Python, R, pilvipalvelut)

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden toteuttaa unelmaasi sekä vaikuttaa toimintamalleihin
  • Matalan organisaation, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan
  • Etupaketti varmistamaan hyvinvointisi (esim. Työterveys, hammashoito, vakuutukset)
  • Bonusmalli

Jos tämä herätti mielenkiintosi, laitathan hakemuksesi ja CV:si ripeästi meille. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja sopivan ammattilaisen löytyessä pyrimme palkkaamaan hänet mahdollisimman nopeasti.

Pinterest
Altoros Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://altoros.fi/avoin-hakemus/
Yhteydenotto: ari.mutanen@altoros.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Altoros Finland kotisivut

Tagit

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Angular
Node.js
React
Java

Altoros Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Altoros Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä