Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin hakemus

post_image

RekryilmoitusIndustry62 on teknologia- ja designtoimisto, joka keskittyy asiakaslähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Saman katon alta löytyy huippuosaamista strategian, analytiikan, muotoilun ja kehittämisen alueilta. Intohimomme on erityisesti vaikuttavien verkko- ja mobiilisovellusten kehittäminen. Toimimme Helsingissä, Turussa, Tampereella, Tallinnassa ja Tartossa.  

KEITÄ OLEMME

Me olemme softa- ja data-arkkitehtejä, muotoilijoita ja liiketoiminnan asiantuntijoita. Peräkammarin koodareita et täältä löydä - meitä yhdistää ihmisläheisyys ja uteliaisuus. Jokainen työntekijämme on omalla osaamisellaan yrityksemme persoonallinen suunnannäyttäjä ja omistaja. Uskomme, että ketterä yhteistyö monialaisissa tiimeissä johtaa parhaisiin lopputuloksiin.

Litteässä ja ihmislähtöisessä yrityksessämme luottamus ja läpinäkyvyys ovat ykkösjuttuja. Meillä esimerkiksi palkat ovat sisäisesti julkisia, ja yhteisistä asioista keskustellaan avoimesti sisäisissä sometyökaluissa. Korkea motivaatiomme perustuu siihen, että jokainen saa tehdä sitä mitä parhaiten osaa, ja kehittyä itse haluamaansa suuntaan kokeillen. Emme usko hierarkiaan. Teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että avoin ja tasa-arvoinen yrityskulttuurimme säilyy myös yrityksemme kasvaessa. 

KETÄ ETSIMME

Toivomme, että samat arvot omaavat ja elinikäisestä oppimisesta kiinnostuneet ihmiset löytävät meille. Olit sitten timanttinen koodari, arkkitehti, palvelumuotoilija, UX-suunnittelija tai digitaalisen liiketoiminnan kokenut konkari - ota yhteyttä, jos yrityskulttuurimme kuulostaa hyvältä matchilta omaan ajatusmaailmaasi. Tällä hetkellä asiakkaidemme tarpeisiin sopii parhaiten jo joitakin vuosia työkokemusta kerryttäneet asiantuntijat, joilta työskentely sujuu suomeksi.

MITÄ TARJOAMME

  • Fiksut ja filmaattiset työkaverit ja lämminhenkisen työyhteisön.
  • Mahdollisuuden ryhtyä Industry62:n omistajaksi.
  • Voit tehdä työsi vaikka kotisohvalta, kunhan hommat ja asiakastapaamiset hoituu.
  • Paljon vapautta, minimaalisesti byrokratiaa.
  • Omavalintaiset huipputason työvälineet.
  • Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ketterää ja avointa kulttuuria.

VAPAAMUOTOINEN HAKEMUS

Jos uskot, että saattaisit olla henkilö jota etsimme, ota yhteyttä! Kerro meille itsestäsi ja siitä sun jutusta, joka saa sinut innosta pinkeänä työmaalle maanantai-aamuisin. Arvostamme työnäytteitä aikaisemmista projekteistasi, esimerkiksi GitHubisi tai portfoliosi kiinnostaa. Laita vapaamuotoinen viestisi LinkedIn-linkin tai muun CV:n kera osoitteeseen info@industry62.com. Voit myös olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajaamme Harri Kulmalaan, +358 40 528 4747, harri.kulmala@industry62.com. Käymme läpi kaikki hakemukset huolella. Toivottavasti kuulemme sinusta!

Pinterest
Industry62 Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Tampere, Turku tai Helsinki (etätyömahdollisuus)
Yhteydenotto: info@industry62.com

Lisätietoa

Yritysprofiilii Industry62 kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä