Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakastukihenkilö (B2B)

post_image

RekryilmoitusKehitämme yhdessä asiakkaidemme ja uranvaihtajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä osaajien ja työnantajien kohtaamista. LAURA™-rekrytointijärjestelmä, Rekrytointi.com-urasivusto ja Rekrytointi.com Osaajapankki tukevat tänä vuonna yli puolen miljoonan suomalaisen työnhakua ja työuraa.

Nyt on haussa suomalaisen rekrytoinnin keskipisteeseen

Asiakastukihenkilö (B2B)

LAURA-rekrytointijärjestelmän asiakaspalvelun, viestinnän ja kehityksen tukitehtäviin.

Toimit osana LAURA:n teknistä tiimiä asiakasrajapinnassa tiimin ja asiakkaiden välisenä kontaktina.

Tiimin avulla viestit asiakkaiden kanssa ja olet myös mukana selvittämässä asiakkaiden tukipyyntöjä.

Olet toimintatavoiltasi ennen kaikkea asiakaslähtöinen. Haluat oppia ymmärtämään tekniikan tarjoamia mahdollisuuksia ja vaatimuksia rekrytointialalla. Sinulla pysyvät asiat hallussa tarjoamiemme modernien työkalujen avulla. Haluat myös kehittää osaamistasi näiden asioiden tiimoilta.

Tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon ja monipuolisesti asiakaspalvelusta, tekniikan mahdollisuuksista, rekrytoinnista ja HR:stä sekä joustavasta tiimityöstä monipuolisten työvälineiden avulla. Saat tiimin ja koko yrityksen vahvan tuen työssäsi menestymiseen. Työkielinä käytämme suomea ja englantia.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Toimistomme sijaitsee Pasilassa hyvien yhteyksien ja laajojen palvelujen keskellä. Työsuhde-etumme ovat joustavat ja monipuoliset.

Lisätietoja:

Pekka Miettinen p. 0504606660 maanantaina 28.10. kello 12-14, keskiviikkona 30.10. 9-11.30, perjantaina 1.11. 9-17 ja maanantaina 4.11. 9-17. Muinakin aikoina vastaan mahdollisuuksien mukaan tai laita viestiä, niin palaan asiaan.

Hakemuksia käsittelen sitä mukaan kun niitä saapuu. Hienoa, kun olet kiinnostunut mahdollisuudestamme!

Tutustu meihin tarkemmin

LAURA Rekrytointi Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Asiantuntijuutemme taustalla on yli20 vuoden kokemus digirekrytoinnista.

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 26.10.2019 - 10.11.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/asiakastukihenkilo-b2b/716615/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä