Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Yrityspalvelutyökalu Business Oulu -liikelaitokselle

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Monetra Oulu Oy hankintapalvelutTämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan ilmoitus tietopyynnöstä/markkinakartoituksesta. Oulun kaupungin Business Oulu -liikelaitos haluaa kartoittaa markkinoilla olevia yritystietokanta-työkaluja mahdollista kilpailutusta varten. Tietopyynnöllä pyritään kartoittamaan palveluntuottajien markkinatilanne sekä niiden valmiuksia tarjota mahdollisimman monipuolinen yritystietojen haku-selaus-talletus- työkalu Business Oulu -liikelaitoksen käyttöön. Olennaisia asioita, joita tietopyynnön avulla halutaan saada selville, ovat esimerkiksi hinnoittelun periaatteet ja eri työkalujen perusominaisuudet; mitä yritystietoja työkalun avulla voi saada sekä millaiset mediaseurantapalvelu- ja BI- työkalut (Business Intelligence) yritystietopalveluun sisältyy. Tietopyynnön avulla halutaan selvittää, onko markkinoilla tarjolla työkalua, jonka avulla saadaan mm. yritysten tilinpäätöstiedot ja joka sisältää mm. monipuoliset hakutoiminnot. Lisäksi työkalun pitäisi pystyä yhdistämään monipuolisesti erilaisia tietolähteitä, kuten koko Suomen kattavaa yritys- ja toimipaikkarekisteriä sekä big-data -tietolähteitä, kuten sosiaalista mediaa, uutisia, rahoituspäätöksiä ja yritysten Internet-sivuja. Tällaisten tietojen avulla yritysten analysointi, ymmärtäminen ja tunnistaminen helpottuu. Jos hankinta toteutetaan, käyttäjämäärä työkalulle on n. 50 henkilöä. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys mahdollisesti myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiseen, eikä se sido siihen osallistuvia tahoja. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouksen tekemistä mahdollisessa hankintamenettelyssä. Vastanneille yrityksille ei makseta korvausta vastaamisesta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia