Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

You Name It -verkkokauppa luottaa Zoneriin myös laajentuessaan

ReferenssiYou Name It on kahden ystävän perustama nimikoitavien lahjatavaroiden verkkokauppa, joka on pyörinyt perustamisesta lähtien WP.one-palvelussa. Tällä hetkellä he rakentavat uutta Ruotsin markkinoille suuntaavaa verkkokauppaa myös WP.one-palveluun. Verkkokaupan toiminnasta ja yhteistyöstä Zonerin kanssa ovat kertomassa Mira Haavisto ja Nina Laasonen.

Miten olette toteuttaneet verkkokauppanne?

Mira: ”Verkkokauppamme kanssa päädyimme WooCommerce-alustaan. Katsoimme, että kyseessä on suosituin alusta maailmalla ja se tuntui meille luontevalta ratkaisulta. Itse verkkokauppa on toteutettu yhdessä Dimedia Oy:n kanssa.

Päivittäisiä ylläpitotehtäviä, sisällöntuotantoa ja kuvien muokkausta hoidetaan itse. Meille on todella tärkeää, että pystytään sitä itse tekemään, koska verkkokauppaa pitää kuitenkin jatkuvasti päivittää.

Jos tarvitaan isompia muutoksia, niin meillä on siihen oma web-kehittäjä kumppanina. On ollut kiva huomata se, että vaikka meistä ei kumpikaan osaa koodata, niin sinne on saatavilla paljon erilaisia lisäosia, joilla saa mahtavia juttuja aikaan esimerkiksi live chatin sivustolle.”

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia teillä on?

Mira: ”Ollaan lähdössä avaamaan verkkokauppaa Ruotsiin. Sivuston kopiointi onnistui todella helposti Zonerin avulla. Ostettiin younameit.se-verkkotunnus ja sitten kopioitiin suomenkielinen verkkokauppa, jonka päälle rakennettiin käännökset. Pienillä kustannuksilla saatiin toinenkin verkkokauppa työn alle. ”

Mikä sai teidät valitsemaan juuri WP.one-palvelun?

Mira: ”Iso juttu oli suomalaisuus ja suomenkielinen asiakaspalvelu. Tuntui myös, että Zonerilta saa helposti apua hallintapuoleen. Lähdimme tähän ilman aiempaa verkkokauppakokemusta. Luimme myös aiempien asiakkaiden kokemuksia ja keskusteluja Zonerista, niiden pohjalta päädyttiin sitten WP.one-palveluun.”

Kuinka yhteistyö on sujunut Zonerin kanssa?

Mira: ”Olemme olleet todella tyytyväisiä siihen, miten on saatu apua. On oltu yhteydessä chatin, sähköposti ja joskus puhelimenkin kautta. On saatu asiakaspalvelu hyvin kiinni, mikä on tosi kriittistä verkkokauppa-alalla. Kaikki kauppa perustuu sivuston toimintaan, joten jos on joku häiriö päällä, niin kyllä se pitää saada ihan viipymättä korjaukseen.”

Nina: ”Tosi paljon olemme myös saaneet apua ja vinkkejä lisäosiin liittyen sekä sivuston nopeuden kehittämiseen. Välillä on ollut jotain ongelmia, joihin on saatu vastaus Zonerin chatista ja se tieto on voitu välittää web-kehittäjälle. Se kombo on toiminut todella hyvin!”

Suosittelija:

”Olemme olleet todella tyytyväisiä siihen, miten on saatu apua. On oltu yhteydessä chatin, sähköposti ja joskus puhelimenkin kautta. On saatu asiakaspalvelu hyvin kiinni, mikä on tosi kriittistä verkkokauppa-alalla. Kaikki kauppa perustuu sivuston toimintaan, joten jos on joku häiriö päällä, niin kyllä se pitää saada ihan viipymättä korjaukseen.”

You Name It - Mira Haavisto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Zoner logo

Tiedot

Tilaaja: You Name It
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kaisa Huttunen

Lisätietoja

Yritysprofiili Zoner kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Siirry yrityksen profiiliin Zoner kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zoner - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zoner - Muita referenssejä

Zoner - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia