Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vuokrahallinnan tietojärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Lahden kaupunki


Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, tämän ilmoituksen julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja tekniseen vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntö ei sido tilaajaa toteuttamaan suunniteltua hankintaa. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti palvelua koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tietopyynnön tarkoitus on selventää ja tarkentaa hankintaan liittyviä mahdollisuuksia ja käydä vuoropuhelua potentiaalisten tarjoajien kanssa. Lahden Tilakeskus hallinnoi Lahden kaupungin toimitiloja ja vuokraa sekä hankkii tiloja kaupungin palvelutuotannon ja konserniyhteisön tarpeeseen. Nyt Tilakeskuksella olisi tarvetta saada uusi työväline Lahden tilaomaisuuden noin 500.000 m2 vuokrahallintaan ja tilahallinnan kehittämiseen myös konsernitasolla. Huoltokirjajärjestelmänä käytämme Buildercom Oy:n BEM:ä. Pyydämme hankinnasta kiinnostuneita toimittajia vastaamaan liitteellä 1 esitettyihin kysymyksiin. Haluaisimme kysymyskohtaisiin vastauksiin myös lyhyen kuvauksen tai vielä mainitun prosessikuvauksen sekä erikseen mainittuja ominaisuuskuvaksia ja tarvittaessa myös aikatauluarvioita. Vastaamalla tietopyyntöön toimittaja ei sitoudu mihinkään. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Tietopyynnön/markkinakartoituksen yhteydessä annetut tiedot eivät sido vastaajaa mahdollisesti myöhemmin toteutettavaan tarjouskilpailuun osallistumiseen. Vastaajilla ei ole oikeutta vaatia korvauksia markkinakartoitukseen osallistumisesta. Vastauksia tietopyyntöön käsitellään luottamuksellisina. Mikäli vastauksenne sisältää salassa pidettäviä tietoja, ne tulee merkitä ja erottaa selkeästi julkisesta materiaalista. Tietopyynnön kysymykset on esitetty erillisellä liitteellä. Vastaukset tietopyyntöön tulee lähettää maanantaihin 3.12.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jorma.lehikko@lahti.fi. Viestin otsikkokenttää tulee merkitä " Vastaus tietopyyntöö/ Vuokrahallinnan tietojärjestelmä".

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia