Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Viestintäviraston sähköisen asioinnin teknisen alustan kehitys ja ylläpito

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Viestintävirasto

Osallistumishakemukset 25.10.2018 klo 10.00 mennessä

Hankintayksikön alustavat vaatimukset, jotka täydentyvät hankintamenettelyn kuluessa, on kuvattu osallistumishakemuspyynnön liitteessä 1 "Hankinnan kohteen kuvaus". Hankintayksikön alustavan arvion mukaan hankinnan laajuus on seuraava: - VISA-integraatioalustan ja asiointialustan ylläpito (jatkuva palvelu) - VISA:n jatkokehitys: noin 500-1000 htp vuodessa. Kohdassa Muut tiedot / Hankintayksikön esittely kuvattavalla virastouudistuksella voi olla vaikutuksia hankintaan sopimuskaudella. Kts. myös kohta II.2.11. Hankittava palvelu toteutetaan suomenkielisenä. Sopimuskaudella Viestintävirasto ja valitun toimittajan asiantuntijat kommunikoivat keskenään suomeksi. Valitun toimittajan asiantuntijoilla tulee olla valmius Viestintäviraston niin päättäessä työskennellä Viestintäviraston osoittamissa tiloissa Helsingissä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia