Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valtuustojärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Heinolan kaupunki : Tietopyyntö


Heinolan kaupunki haluaa selvittää Tarjoajilta vaihtoehtoisia valtuusto- ja kokousjärjestelmäratkaisuja.

Tietopyynnön tarkoituksena on selvittää markkinoilla olevia kokoustekniikan ratkaisuja, integraatiovalmiuksia, tallennusmahdollisuuksia, toiminnallisuutta, laajennettavuutta, laitteiden, järjestelmien ja palvelujen hinnoittelumalleja sekä kustannustasoa. Tavoitteena on löytää pitkän elinkaaren sähköinen kokous- ja valtuustojärjestelmäkokonaisuus.

Tietopyyntö liittyy ensisijaisesti Heinolan kaupungin nykyisen valtuustojärjestelmän uudistamiseen. Järjestelmää tullaan käyttämään myös muiden tilaisuuksien, kuten koulutusten ja seminaarien yhteydessä. Tämä on tietopyyntö, ei ennakkoilmoitus, tarjouspyyntö, hankintailmoitus tai kutsu neuvottelumenettelyyn eikä tietopyynnön julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Tietopyyntö ei velvoita Heinolan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa tai hankinta voidaan toteuttaa tätä tietopyyntöä suppeammin.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia