Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi verkkolaskulaki astuu voimaan 1.4.2020

Bloggaus

Laki hankintayksiköiden ja elinkeinoharjoittajien sähköisestä laskutuksesta

Verkkolaskulaki on astunut voimaan julkishallinnon puolella vuosi sitten 1.4.2019 ja nyt se astuu voimaan myös yksityisellä sektorilla. Lain tarkoitus on tehostaa taloushallintoa luomalla raamit laskujen automaattiseen käsittelyyn.


Mitä uusi verkkolaskulaki tarkoittaa?

Käytännössä laki tarkoittaa sitä, että sähköinen lasku vastaa eurooppalaista standardia rakenteeltaan. Tällöin lasku on laadittu ja vastaanotettu sähköisessä muodossa, joka on yhteneväinen kaikilla tahoilla. Laskut voivat näyttää miltä tahansa, mutta laskun tietojen tulee olla konekielisesti luettavia sekä tarvittava tieto tulee löytyä aina tietystä kentästä.

Suomalaisista verkkolaskuformaateista uusimmat kuvaukset, Finvoice 3.0 ja TEAPPSXML 3.0, vastaavat eurooppalaista standardia. Näitä vanhemmat formaatit eivät jatkossa ole enää virallisesti verkkolaskuja.

Sähköpostin liitteenä lähetetty pdf-tiedosto ei ole sähköinen lasku. Mikäli lasku ei vastaa uuden verkkolaskulain vaatimuksia, on vastaanottajalla oikeus hylätä lasku.


Mitä hyötyä uudistuksesta on?

Automatisoinnin avulla voidaan esimerkiksi luoda parempilaatuisia raportteja entistä nopeammin, kun tieto voidaan poimia suoraan laskusta ilman, että joku käsittelee laskua manuaalisesti. Sähköisten laskujen avulla voidaan parhaimmillaan luoda uutta liiketoimintaa sekä vähentää harmaata taloutta.


Mitä Brioxilla on tarjota sähköisen laskun osalta?

Brioxin tarjoaman ohjelman kautta on mahdollista lähettää sekä vastaanottaa sähköisiä laskuja. Ohjelmistomme tukee XML-muodossa olevia tiedostoja.

Pinterest
Briox Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Briox Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät
Maksaminen

Siirry yrityksen profiiliin Briox Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Briox Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Briox Finland - Muita referenssejä

Briox Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia