Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Urakka-asiakirjojen tuottamisohjelmat ja rakentamisen kustannuslaskentaohjelmat

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö):

Puolustushallinnon rakennuslaitos (testijärjestelmä)

Puolustushallinnon rakennuslaitos pyytää tietoja mahdollisesti myöhemmin toteuttavia tarjouskilpailuja varten, millaisia urakka-asiakirjojen tuottamisohjelmia ja rakentamisen kustannuslaskentaohjelmia markkinoilla on saatavissa. Arvioitu käyttäjämäärä ylläpitokäyttäjät sisältäen molemmille ohjelmille on noin 50 – 100 henkilöä. Tiedossa olevat vaatimukset urakka-asiakirjojen tuottamisohjelman osalta: - Ohjelmassa tulee olla malliasiakirjapohjat kaikkiin eri hankevaiheisiin. - Asiakirjapohjien tulee täyttää lain vaatimukset ja niiden tulee olla testattuja ja toimiviksi havaittuja. - Asiakirjapohjien tulee olla räätälöitävissä Rakennuslaitoksen tarpeisiin sekä sisällön, että ulkoasun osalta myös Rakennuslaitoksen itsensä toimesta. - Järjestelmän tulee mahdollistaa tiedon synkronointia eri asiakirjojen välillä, jotta samoja tietoja ei tarvitse täyttää useaan eri paikkaan. Tiedossa olevat vaatimukset rakentamisen kustannuslaskentaohjelman osalta: - Ohjelman tulee olla selkeäkäyttöinen ja ammattikäyttöön tarkoitettu työväline rakennus- ja korjaushankkeiden kustannuslaskentaan, jonka avulla on laskettavissa todenmukainen kustannusarvio rakentamisen kaikista vaiheista. Tiedossa olevat molempia ohjelmia koskevat vaatimukset: - Ohjelman tulee käyttää Office-paketin sovelluksia. - Ohjelma tulee olla asennettavissa tilaajan osoittamaan konesaliin ja loppukäyttäjätuen ja järjestelmän perustoimintojen tulee olla tilaajan hoidettavissa toimittajan laatiman käyttö- ja tukiohjeistuksen perusteella - Toimittajalta tulee olla tarvittaessa saatavissa tuki paikanpäälle. - Ohjelman tulee toimia nopeasti ilman käyttöä haittaavia viiveitä ja olla käytettävyydeltään nykystandardien mukaisella kiitettävällä tasolla.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia