Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TMFG Intranetpalvelu

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Finrail Oy

Tarjoukset 24.9.2018 klo 12.00 mennessä

Traffic Management Finland Group (TMFG) on toimintansa 1.1.2019 aloittava liikenne- ja viestintäministeriön omistajaohjauksessa oleva erityistehtäväyhtiö. Konsernin muodostavat emoyhtiön lisäksi neljä tytäryhtiötä: Finrail Oy, ANS Finland Oy, Tieliikennekeskus Oy ja VTS Finland Oy. Tytäryhtiöt vastaavat liikennemuotokohtaisesti liikenteenohjauspalveluista. Yhtiöiden yhteiset palvelut järjestetään keskitetysti konsernitasolla.

Hankinnan kohteena on TMFG:n uuden intranet-palvelun toteutus Drupal-järjestelmällä sekä ratkaisun tuki-, sovellusylläpito- ja jatkokehityspalvelut. Valittavalla toimittajalla on kokonaisvastuu intranet-palvelun toteuttamisesta.

Hankinnan kohdetta on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä ja sen liiteasiakirjoissa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia