Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietopyyntö: Suun terveydenhuollon resurssienhallinnan tietojärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tämä asiakirja ei ole tarjouspyyntö tai hankintailmoitus, vaan markkinakartoitukseen liittyvä tietopyyntö. Tarkoitus on selvittää tarjolla olevia valmistuotepohjaisia suun terveydenhuollon resurssienhallinnan tietojärjestelmiä, niiden toiminnallisuuksia, käyttöönotto-, koulutus-, konsultointi-, tuki-, ylläpito- ja kehityspalveluita sekä selvittää muita kysymyksiä kuten järjestelmien tarjoajien saatavuutta, integrointikyvykkyyttä, hintaa ja hinnoitteluperiaatteita. Tietopyyntö koskee tietojärjestelmää ja sen käyttöönottoon ja jatkuvaan tukeen liittyviä palveluita. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys mahdolliseen kilpailutukseen osallistumiselle. Tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla ja se voi jättää tarjouskilpailun kokonaan toteuttamatta. Mahdollisesta kilpailutuksesta laaditaan hankintailmoitus ja tarjouspyyntö. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta vastaamisesta tai esittelytilaisuuksiin osallistumisesta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia