Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietopyyntö/Asiakaspalvelujärjestelmä Kuopion Vesi Liikelaitos

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Sansia Oy


Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan markkinakartoitus eli tietopyyntö. Tällä tietopyynnöllä EI pyydetä eikä tähän anneta tarjouksia vaan pyydetään tietoa toimittajilta. Tietopyynnöllä kerätyt tiedot säilyvät täysin luottamuksellisina ja niitä tullaan käyttämään ainoastaan kohteena olevan hankinnan kehittämiseen ja suunnitteluun. Tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla. Mikäli tietopyynnön otsikossa kuvattu hankinta päätetään suorittaa, se saattaa olla sisällöltään tässä tietopyynnössä tai esittelytilaisuuksissa esitetystä poikkeava. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta vastaamisesta. Tietopyynnön tarkoituksena on tehdä markkinakartoitus Kuopion Veden asiakaspalvelujärjestelmän toimittajakilpailutusta varten. Hankittava asiakaspalvelujärjestelmä on oltava käytössä 1.1.2020 alkavalle toimintajaksolle. Varsinainen kilpailutus on tarkoitus toteuttaa joulukuun 2018- maaliskuun 2019 välisenä aikana. Markkinakartoituksessa kuullaan potentiaalisten toimittajien ratkaisumallien esittelyt ja mahdolliset vaihtoehtoiset toteutustavat. Markkinakartoituksen ja tilaajan tarvetilanteen pohjalta tehdään kilpailutus ja lopullinen tarjouspyyntö ratkaisumallista ja haltuunottoprojektista.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia