Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

TARVIS -projekti

TarjouspyyntöKansallisten hankintojen suorahankintailmoitus: Ulkoministeriö


Hankinnan kohteena on tietojärjestelmän muutos, jolla mahdollistetaan uuden viisumitarran käyttöönotto EU:n asettamissa aikarajoissa. Hanke toteutetaan SUVICVIS7 – projektin tehtävänä sekä erillisenä TARVIS –projektina. TARVIS -projektin laajuuteen kuuluu viisumitarran tulostusmoduulin ja rajapintamoduulin kehittäminen. Tarjouksen mukaan TARVIS –projektin päätoiminnallisuudet ovat viisumitarran (ja testitarran) esikatselu, tulostus sekä kehittämisen ja testaamisen edellyttämät simulaattorit ja työkalut. Optiona tarjotaan viisumitarrasovellukseen sisällytettäväksi projektin laajuuteen tarrasarjojen hallintaan liittyviä toiminnallisuuksia, kuten annetun tarranumeron tarkistus, seuraavan tarranumeron ehdottaminen, tarran mitätöinti, tarratilanteen seuranta ja raportointi.

Uutta sopimusta ei tehdä, vaan tilaus perustuu nykyiseen sopimukseen osapuolten välillä, joten kyseessä on lisähankinta. Lisähankinnan tekeminen on ehdottoman välttämätöntä viisumijärjestelmän operatiiviselle toiminnalle, jotta Suomi voi täyttää ne velvoitteet siten kuin EU komissio toimeenpanopäätöksellä jäsenmaata edellyttää. Ulkoministeriöllä vastuuviranomaisena on velvoite tuottaa viranomaisjärjestelmään toiminnallisuus ja tarjota se testattuna ja käyttöönotettavaksi ulkoministeriön viisumikäsittelijöille ja muille viisumiviranomaisille. Lisätyön arvo on oletettavasti alle puolet koko viisumijärjestelmän toteutuksen ja ylläpitopalveluiden arvosta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia