Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taito-Eteläpohjanmaa ry:n verkkosivusto- / verkkokaupan uudistus ja päivitys nykypäivän vaatimusten tasolle

Referenssi

Lähtökohta

Asiakas tarvitsi kohtuu pikaista apua verkkokaupan uusimiseen, koska aikaisempi toteuttaja oli lopettelemassa yritystoimintaansa ja vanha toteutus oli jo vääjäämättä vanhentumassa. Asiakkaan toivomuksena oli laadukas yksilöllisen ilmeen omaava sivusto-/ verkkokauppatoteutus WordPress- / Woocommerce alustalle sekä ylläpito puhelin- ja sähköpostituella. Verkkokauppatoteutuksessa tuli olla modernit ja toimintavarmat haku-, maksu- sekä toimitusvaihtoehdot.

Sivustolle tuli rakentaa integraatio Taito järjestön koulutusten- / kurssien hallintajärjestelmään (Arvi). Integraation tulisi hakea Taito E-P:n kaikki koulutukset / kurssit heidän uudelle verkkosivustolleen. Integraation kautta tulevien kurssi-ilmoitusten tulisi sisältää kurssin kuvan, kuvauksen, hintatiedot, status (vapaana olevat paikat) sekä linkin Arvin kurssimaksujen suorittamiseen.

Aiemman sivuston yhtenä ongelmana oli sivuston kaatuileminen kävijämäärien kasvaessa. Palvelinympäristön tuli siis kestää kävijämäärien äkkinäiset piikit. 

Sivuston taustajärjestelmä tulisi olla avointa lähdekoodia sekä laajennettavissa ja kehitettävissä näppärästi eteenpäin.

Toteutus

Ilme:

Projektin alkuvaiheessa kävimme asiakkaan kanssa ilmeen suunnittelun taustoja läpi: Esim. Minkä tyyppistä ilmettä asiakas tavoittelee, värimaailmat, kilpailevat toteutukset, kohderyhmät ym.

Ilmeen suunnittelun vaihe menikin näppärästi lähdöstä maaliin muutaman muutosehdotuksen jälkeen. Tuloksena fressi alaa kuvaava ilme.

Ohjelmointi:

Ohjelmoimme sivuston ilmeen / sivupohjat yksilöllisesti graafisen suunnittelun pohjalta. Sivuston ilme mukautuukin nyt laadukkaasti erikokoisille päätelaitteille. Sivustolla ei siis käytetä latausnopeutta hidastavia sivunrakentaja -lisäosia.

Integraatio:

Sivuston integraatiototeutus hakee Arvi -järjestelmän Rest Api -rajapinnasta kaikki Taito Etelä-Pohjanmaan kurssi-ilmoitukset ja niihin liittyvät sisällöt.

Integraation teknisestä toteutuksesta tuli laadukas ja aikataulu eteni alusta loppuun mallikkaasti. Integraatio onkin jälkikäteen toiminut, alun välimuistin viilauksen jälkeen, kuin se tunnettu "junan vessa".

Palvelin:

Uuden sivuston taustalle järjestettiin Web Tech Designin luotettavan yhteistyökumppanin Hostaanin laadukas palvelin, joka on optimoitu juuri WordPress -käyttöjärjestelmälle. Palvelinratkaisu on sen verran järeä ettei se rasitu tai kaadu isommistakaan kävijäpiikeistä.

Suosittelija:

Toteutimme keväällä 2021 uudet verkkosivut ja -kaupan yhteistyössä Web Tech Designin kanssa ja olemme olleet tyytyväisiä sekä lopputulokseen että yhteistyöhön. Sivujen yleisilme on raikas ja käytettävyys hyvä. Arin ja Nooran kanssa oli helppo toimia ja sivupohjaa työstettiin niin kauan, että lopputulos miellytti silmää. Sivuillemme toteutettiin samalla integraatio taito.fi sivujen kurssiverkkokauppajärjestelmään. Integraatio toimii hyvin ja on huomaamaton nettisivujen käyttäjälle. Taito Shop verkkokauppa on myös toimiva ja se on tuonut meille selkeästi lisää myyntiä. Verkkokauppaa ja sivuja on helppo päivittää ja sivujen pohjatyöt on tehty hyvin. Sivut ovat toimivat niin omistajan kuin asiakkaankin näkökulmasta. Voimme lämpimästi suositella Web Tech Designia yhteistyökumppanina nettisivujen toteutukseen.

Marja Hemminki-Haapoja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Web Tech Design Finland Ky logo

Tiedot

Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Web Tech Design Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Teknologia

Google
Open source
Javascript
PHP
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

verkkosivu uudistus
b2c verkkokauppa
web-kehitys
Web-konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Web Tech Design Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Web Tech Design Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Web Tech Design Finland - Muita referenssejä

Web Tech Design Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia