Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Suunnittelu- ja määrittelypalveluihin liittyvä asiantuntijatyö

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Vimana Oy

Osallistumishakemukset 31.12.2020 klo 00.00 mennessä

Suunnittelu- ja määrittelypalvelut kattavat organisaation kokonaisarkkitehtuurin sekä sen osakokonaisuuksien ja -kuvausten, sidos- sekä viitearkkitehtuurien suunnitteluun ja määrittelyyn liittyvät asiantuntijatyöt. Tehtäväkenttään kuuluvat mm. seuraavat osa-alueet: • toimintaprosessien määrittely, suunnittelu ja kuvaus • tietotarpeiden ja tietomallien määrittely, suunnittelu ja kuvaus • sovellusarkkitehtuurin määrittely, suunnittelu ja kuvaus • ratkaisuarkkitehtuurin määrittely, suunnittelu ja kuvaus • teknologia-arkkitehtuurin määrittely, suunnittelu ja kuvaus • tarvittavien integraatioiden määrittely, suunnittelu ja kuvaus • käyttöliittymien määrittely, suunnittelu ja kuvaus Suunnittelu- ja määrittelypalvelulla ei tarkoiteta itse sovellusten tai sovellusosien suunnitteluun kuuluvia ohjelmoinnin tai konfiguroinnin tehtäviä, vaan suurempien kokonaisuuksien ja sovellusten välisten riippuvuuksien huomioimista ja suunnittelua. Suunnittelu- ja määrittelytyön tuloksena syntyy yksittäisen kokonaisuuden tai osakokonaisuuden aikataulutettu ja vaiheistettu kehittämis-, toteutus- tai arkkitehtuurisuunnitelma nykytilakartoituksineen ja tavoitetilakuvauksineen. Asiakkaan pitää pystyä käyttämään ko. suunnitelmia suoraan hyväkseen järjestelmähankintojen tarjouspyynnöissä tai niiden liitteinä. Varsinaiset hankinnat tehdään erillisten tarjouspyyntöjen perusteella DPS:n sisällä. Vimana tai muut hankintayksiköt eivät sitoudu hankkimaan DPS:ssa mitään vähimmäismäärää palveluja. Perustettava DPS tai mikään DPS:n sisällä tehty hankintasopimus ei myöskään anna osallistujalle yksinoikeutta palvelujen tuottamiseen. DPS:iin voi hakea mukaan milloin tahansa sen keston aikana. Tarjoajiksi hyväksyttävien määrää ei rajoiteta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia