Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sovellusten automaattinen tietoturvatestaus

TarjouspyyntöHankintailmoitus:

Verohallinto : Sovellusten automaattinen tietoturvatestaus

Tarjoukset 11.10.2019 klo 14.00 mennessä osoitteeseen:

https://hanki.tarjouspalvelu.fi/hanki?id=246218&tpk=f4945105-992c-403f-b0ae-f9dfab36944f

Verohallinto panostaa vahvasti digitalisaatioon. Verohallinnolla on useita projekteja tähän liittyen. Turvallisuus on yksi tärkeimmistä osa-alueista, Verohallinto kehittää ja parantaa jatkuvasti turvallisuuteen liittyviä asioita. Yksi turvallisuuden kehittämisen ja parantamisen kohteista on sovellusten tietoturvatestaus. Verohallinto on hankkimassa työkaluja automaattiseen tietoturvatestaukseen. Hankinta painottuu lisenssien hankkimiseen, mutta hankintaan kuuluu toimittajan tehtävänä työkalujen asentaminen, konfigurointi sekä tulosten analysointi yhdelle projektille. Hankintaan sisältyy myös käyttökoulutus ja tietoturvatestaukseen liittyvää konsultointia. Työkalut tullaan asentamaan Verohallinnon ympäristöön eli ympäristöt tulevat Verohallinnolta (Valtori). Toimittajan on sitouduttava henkilöstön turvallisuusselvityksiin, vaitiolositoumuksiin turvallisuusperehdytykseen sekä muihin asetettuihin turvallisuusvaatimuksiin. Tietoturvatestauksen työkaluilla (SAST, DAST ja SCA) tarkoituksena on auttaa kehitysprojekteja havainnoimaan mahdolliset tietoturvaan liittyvät muutokset mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Aikaisempi havainnointi sekä parempi testikattavuus auttavat tunnistamaan ja mahdollisesti korjaamaan mahdollisia poikkeamia aikaisessa vaiheessa. Mahdolliset muutokset voidaan arvioida ja tarvittaessa korjata paljon ennen tuotantoon viemistä. Tämä taas osaltaan parantaa sovellusten yleistä tietoturvaa. Koska Verohallinnolla on useita kehitysprojekteja käynnissä, on tärkeää, että hankittavat työkalut pystyvät sopeutumaan erilaisten kehitysprojektien tarpeisiin ja eri projekteja pystytään seuraamaan samasta paikasta. Yleinen tavoite on varmistaa verotustoiminnot sekä palvelut.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia