Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Software Developer Hilla Fenix ohjelmalle

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Oulun yliopisto

Tarjoukset 28.11.2018 klo 15.00 mennessä

HILLA-mallin valtakunnallinen laajentaminen on identifioitu ohjelman uudeksi strategiseksi kehitysaskeleeksi. Laajentumista tukee kansallinen tietojärjestelmä, joka yhdistää HILLA-ohjelmalle kehitetyt keskeiset ajatukset ja prosessit ja tarjoaa suomalaisille teollisuudenaloille, tutkimuslaitoksille sekä rahoituslaitoksille tehokkaan ja sujuvan pääsyn tietoon, joka on jaettu osapuolten kesken. Tietojärjestelmän kehittämistä kutsutaan nimellä Fenix. Fenix ​​- tietojärjestelmän ohjelmistokehitys on alkanut Oulun yliopistossa kesällä 2016 ja nyt kilpailutetaan toisen vaiheen kehitystyötä. Ohjelmistokehitystyölle etsitään ohjelmistokehittäjää, jolla on vahva tieto- ja viestintätekniikan tausta ja todistettua kokemusta hajautettujen tietojärjestelmien kehittämisestä. Työt aloitetaan joulukuussa 2018 ja saatetaan loppuun neljän kuukauden kuluessa töiden aloittamisesta. Etsimme Full Stack Developeria kehittämään Fenix -järjestelmää vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tehtäviin kuuluu: - Tuotekehitysideoiden vieminen määrittelyn ja suunnittelun kautta toteutukseen ja tuotantoon. - Osallistuminen asiakaspalavereihin, joissa tuotetta laajennetaan tai käyttökokemusta viilataan ja sopeutetaan asiakkaan toimintamalleihin yhdessä asiakkaiden kanssa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia