Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Selainpohjainen sovellus jätehuollon viranomaisseurantaan pilvipalveluna

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Forssan kaupunki

Tarjoukset 18.2.2019 klo 12.00 mennessä

Hankinnan kohteena on pilvipalveluna toteutettava paikkatietoon pohjautuva selainpohjainen sovellus, jonka avulla jätehuoltoviranomainen voi seurata yhteistoiminta-alueen asuinkiinteistöjen jätehuoltoa. Sovelluksen tulee sisältää viranomaisen ylläpitämä jätelain 143 §:n mukainen jätteenkuljetusrekisteri. Jätehuoltoviranomainen vastaanottaa jätteenkuljetusyrittäjiltä tiedot kiinteistöistä, joilta on noudettu jätettä sekä jäteastioiden tyhjennyskerroista kiinteistöittäin ja jätelajeittain. Jätteenkuljetusyrittäjien toimittamat kiinteistötiedot on kohdennettava rekisterin pohja-aineistoon. Kuljetusyrittäjille tiedonsiirron on oltava sujuvaa. Jätehuoltoviranomainen vastaanottaa vuosittain noin 800 kuntalaisten hakemusta, jotka on kohdennettava oikeaan asuinkiinteistöön. Kuntalainen voi hakea muutosta jätemaksuun, jäteastian tyhjennyksen keskeytystä, jäteastian tyhjennysvälin pidennystä, asumislietteiden tyhjennyksen keskeytystä, asumislietteiden tyhjennysvälin pidennystä tai kuntalainen voi ilmoittaa asumislietteiden omatoimisesta käsittelystä. Näille hakijoille sovelluksessa on oltava sähköisen asioinnin mahdollisuus. Sovelluksen tulee sisältää jätehuollon viranomaistoimintaan tarkoitettu asianhallintajärjestelmä. Hankittavaan kokonaisuuteen kuuluu selainpohjaisen sovelluksen käyttöönottoprojekti sekä palveluhankinta sisältäen järjestelmän ylläpidon ja käyttöpalvelun SaaS-palveluna. Tavoitteena on hankkia sovellus valmisohjelmiston perustalle, jota täydennetään tilaajan vaatimuksia vastaavaksi.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia