Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saavutettavan somepalvelun kehittäminen ja toteuttaminen

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Kehitysvammaliitto ry

Tarjoukset 11.2.2019 klo 16.00 mennessä

Kehitysvammaliitto pyytää tarjouksia Somettamalla uutta kohtaamista -hankkeessa luotavan saavutettavan somepalvelun ketterästä kehittämisestä ja toteuttamisesta. Kaikki hankinnan kohteeseen ja hankintamenettelyyn liittyvät tiedot löytyvät kilpailutusasiakirjoista.

Somettamalla uutta kohtaamista on Kehitysvammaliiton ja Suomen Mielenterveysseuran kolmivuotinen (2017-2019) yhteishanke, jota rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Stea. Hankkeen tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä sosiaalisen median keinoin.

Hankkeessa kehitetään uudenlainen saavutettava somepalvelu, jossa on helppo kohdata uusia ihmisiä ja löytää uusia ystäviä. Palvelu on avoin kaikille, joten kehitystyössä otetaan huomioon käyttäjien erilaiset tarpeet.

Hanke hakee teknistä kehittämiskumppania vaiheeseen, jossa tulevan palvelun konseptointi ja tekninen määrittely on tehty, ja niiden pohjalta siirrytään varsinaiseen tekniseen toteuttamiseen.

Hankinnan kokonaishinta: 85 000 euroa (sis. alv 24%)

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia