Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pilvipalveluiden jälleenmyynti ja jälleenmyyjän palvelut

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä / HUS Logistiikka

Osallistumishakemukset 31.12.2020 klo 00.00 mennessä

Pyydämme osallistumishakemuksia pilvipalveluiden jälleenmyynnin ja jälleenmyyjän palveluiden dynaamiseen hankintajärjestelmään. HUSin tavoitteena on dynaamisella hankintajärjestelmällä helpottaa pilvipalveluiden saatavuutta sekä yksinkertaistaa yksittäisten liiketoiminnan tarvitsemien sovellusten ja palveluiden hankintoja. Dynaaminen hankintajärjestelmä on jaettu kahteen osaan: A) Pilvipalvelualustojen jälleenmyynti B) Yksittäisten pilvipalvelualustasta toimitettavien liiketoimintasovellusten ja palveluiden jälleenmyynti. Hankinnan kohteena ovat myös jälleenmyyjän palvelut, kuten pilvipalvelun asiakaskohtaisen hyödyntämisen suunnittelu, konsultointi, muokkaus, käyttöönotto, koulutus, tuki ja ylläpito. Dynaamiseen hankintajärjestelmään otetaan mukaan kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät ehdokkaat. Myös pilvipalvelun valmistajat hyväksytään, jos ne myyvät itse omaa pilvipalveluaan ja täyttävät soveltuvuusvaatimukset.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia