Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Perustietotekniikkapalveluiden hankinta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Tampereen Vuokratalosäätiö sr/ VTS-kodit

Tarjoukset 24.02.2019 klo 14.00 mennessä

VTS-kotien tavoitteena on hankkia perustietotekniikan palvelut yhdeltä toimittajalta vakioituina kokonaisuuksina. Kilpailutuksella haetaan toimittajaa, jonka palvelumalli mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Toimittajalta odotetaan ennakoivaa ja aktiivista otetta palveluiden kehittämisessä. Hinnoittelumallin tulee tukea joustavaa käytönmukaista veloitusta ja kustannusten ennustettavuutta. Tällä tarjouspyynnöllä VTS-kodit kilpailuttaa seuraavat perustietotekniikkapalvelut: 1. Työasemat ja niiden tukipalvelut 2. Palvelin ja kapasiteettipalvelut 3. Lähiverkkopalvelut 4. Laitteet 5. Erikseen tilattavat asiantuntijapalvelut Osaksi palvelukokonaisuutta kuuluu myös palvelunhallinta, jota ei käsitetä erilliseksi palveluksi, vaan se toimii koko hankittavaa palvelua tukevana funktiona. Hankittava palvelukokonaisuus on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä sekä tarjouspyynnön liitteissä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia