Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Perinnän tietojärjestelmäuudistus

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus: Finnvera Oyj


Tämä on tietopyyntö tietojärjestelmätuen uudistamisesta Finnveran takaisin maksamattomiin rahoituksiin liittyviin perintätoimintoihin liittyen. Kyseessä ei ole tarjouspyyntö, hankintailmoitus tai ennakkoilmoitus. Tämän tietopyynnön ei myöskään ole tarkoitettu käynnistävän hankintaa. Tämä tietopyynnön tarkoitus on esiselvittää ja tunnistaa ratkaisuvaihtoehtoja markkinakartoituksen avulla. Tietopyynnöllä tavoitellaan vaihtoehtoisten Finnveralle sopivien tietojärjestelmäratkaisuiden tunnistamista ja vaihtoehtoisten ratkaisuiden kustannusten arviointia. Tarjottavan ratkaisuvaihtoehdon tulee olla osoitettu toimivaksi rahoitustoimialla referenssitoteutuksin. Ratkaisun tulee täyttää suomen lakien ja asteuksien vaatimukset perinnän toimintoihin liittyen. Tarkemman kuvauksen tietopyynnön kohteesta saa pyydettäessä osoitteesta hankinnat@finnvera.fi.

Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamattomuus ei vaikuta tarjoajan mahdollisuuksiin tarjota ratkaisuja Finnveralle missä tahansa hankinnassa. Finnvera ei suorita korvauksia tarjoajille tähän tietopyyntöön vastaamisesta. Tämä tietopyyntö ei sido ketään osapuolta. Tietopyyntöön Finnveralle lähetetyt vastaukset eivät ole julkisia eikä vastauksia saateta kolmansien osapuolien tietoon. Tästä huolimatta tarjoajan tulee merkitä tietopyynnön vastauksen sensitiiviset liikesalaisuudet merkinnällä ’Business Secret’. Tämä tietopyyntö ei velvoita Finnveraa suorittamaan hankintaa. Finnvera pidättää oikeuden itsellään päättää kaikista jatkotoimenpiteistä esimerkiksi koskien hankintaa, hankintatapaa, aikatauluja ja hankinnan sisältöä. Tehdessään päätöksiä jatkotoimenpiteistä Finnvera voi hyödyntää tähän tietopyyntöön saamiaan vastauksia.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia