Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pelastuslaitoksen operatiivinen henkilöstösuunnittelujärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Helsingin kaupunki


Helsingin kaupungin pelastuslaitos yhteistyössä Itä-Uusimaan, Keski-Uusimaan ja Länsi-Uusimaan pelastuslaitosten kanssa pyytää toimittajia kahdenkeskiseen markkinavuoropuheluun liittyen pelastuslaitoksen operatiivisen henkilöstösuunnittelujärjestelmän hankintaan. Järjestelmä on tarkoitus hankkia SaaS- tai pilvipalveluna.

Vuoropuhelua varten Helsingin pelastuslaitos on laatinut henkilöstösuunnittelujärjestelmän tavoitekuvauksen, joka on tämän ilmoituksen liitteenä. Vuoropuhelun aikana hankitaan tietoa siitä, miten toimittajien ratkaisut vastaavat Helsingin pelastuslaitoksen tavoitteita.

Tapaamiset järjestetään tammikuun lopussa 2019. Vuoropuhelun tarkoituksena on kerätä tietoa markkinoilla olevista järjestelmistä ja niiden soveltuvuudesta pelastuslaitoksen käyttöön. Vuoropuhelu käydään suomenkielellä Helsingissä keskuspelastusasemalla, Agricolankatu 15. Tilaisuudessa toimittajien toivotaan esittelevän todellisia käyttötapauksia tai tuotantovalmiita demoja.

Kyseessä on tietopyyntö, ei hankintailmoitus tai tarjouspyyntö. Vuoropuheluun osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei vaikuta mahdollisuuteen osallistua tulevaan kilpailutukseen. Vuoropuheluun osallistumisesta ei makseta korvausta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia