Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pelastuslaitoksen henkilöstöhallintotietojärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Kymenlaakson pelastuslaitos

Tarjoukset 28.9.2018 klo 12.00 mennessä

Hankinnan kohteena on Kymenlaakson pelastuslaitoksen henkilöstöhallintotietojärjestelmän. Järjestelmän tehtävänä on toimia pelastuslaitoksen henkilöstöhallinta-, työaikasuunnittelu-, työaikakirjaus- ja toiminnanseuranta - sekä toiminnanohjausjärjestelmänä. Näiden toimintojen on muodostettava yhtenäinen ohjelmistokokonaisuus, jossa kertaalleen tallennetut tiedot ovat ohjelmiston muiden osioiden hyödennettävissä ilman uudelleenkirjaamista.

Kymenlaakson pelastuslaitoksella on noin 210 päätoimista henkilö ja noin 900 henkilöä sopimuspalokuntien hälytysosastoissa, joista noin 120 henkilön työaikakirjanpito ja palkanlaskenta on tulee hankinnan kohteena olevan tietojärjestelmän piiriin.

Hankintayksikkönä on Kymenlaakson pelastuslaitos.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia