Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

palvelin-, tallennus- ja varmistusjärjestelmän kilpailutus

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Kiinteistö Oy Valkea talo

Hankittava järjestelmäkokonaisuus pitää sisällään seuraavat kokonaisuudet:

• Palvelinjärjestelmä

Hankitaan vikasietoinen ja skaalautuva palvelinjärjestelmä asennettuna ja konfiguroituna. Kokonaisuus pitää sisällään fyysiset palvelimet ja virtuaaliympäristön. Hankittava kokonaisuus tulee vastata minimissään nykyistä palvelinympäristöä.

• Tallennusjärjestelmä

Hankitaan keskitetty vikasietoinen ja skaalautuva tallennusjärjestelmä asennettuna ja konfiguroituna palvelin- ja työasemaympäristön tiedosto-, sovellus- ja tietokantapalveluita varten.

• Varmistusjärjestelmä

Hankitaan keskitetty vikasietoinen ja skaalautuva varmistusjärjestelmä asennettuna ja konfiguroituna palvelin- ja työasemaympäristön varmistuksia varten.

• Asennukset

Hankittavat laitteet ja niihin liittyvät ohjelmistot tulee toimittaa kokonaistoimituksena valmiiksi asennettuna kaapelointeineen kaikkineen toimivana ja testattuna ratkaisuna osoitettuun Koy Valkea Talon konesalitilaan migraatiotyötä varten.

• Migraatiotyö ja projektointi

Hankinta sisältää projektoinnin ja migraatiotyön, jossa siirretään vanhasta tallennus- ja palvelinjärjestelmästä tiedot ja palvelimet palveluineen hankittavaan uuteen järjestelmään.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia