Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

palvelin-, tallennus- ja varmistusjärjestelmän kilpailutus

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Kiinteistö Oy Valkea talo

Hankittava järjestelmäkokonaisuus pitää sisällään seuraavat kokonaisuudet:

• Palvelinjärjestelmä

Hankitaan vikasietoinen ja skaalautuva palvelinjärjestelmä asennettuna ja konfiguroituna. Kokonaisuus pitää sisällään fyysiset palvelimet ja virtuaaliympäristön. Hankittava kokonaisuus tulee vastata minimissään nykyistä palvelinympäristöä.

• Tallennusjärjestelmä

Hankitaan keskitetty vikasietoinen ja skaalautuva tallennusjärjestelmä asennettuna ja konfiguroituna palvelin- ja työasemaympäristön tiedosto-, sovellus- ja tietokantapalveluita varten.

• Varmistusjärjestelmä

Hankitaan keskitetty vikasietoinen ja skaalautuva varmistusjärjestelmä asennettuna ja konfiguroituna palvelin- ja työasemaympäristön varmistuksia varten.

• Asennukset

Hankittavat laitteet ja niihin liittyvät ohjelmistot tulee toimittaa kokonaistoimituksena valmiiksi asennettuna kaapelointeineen kaikkineen toimivana ja testattuna ratkaisuna osoitettuun Koy Valkea Talon konesalitilaan migraatiotyötä varten.

• Migraatiotyö ja projektointi

Hankinta sisältää projektoinnin ja migraatiotyön, jossa siirretään vanhasta tallennus- ja palvelinjärjestelmästä tiedot ja palvelimet palveluineen hankittavaan uuteen järjestelmään.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia