Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osto- ja myyntilaskujen sähköinen välitys- ja tulostuspalvelu

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Certia Oy

Osallistumishakemukset 20.01.2019 klo 23.59 mennessä

Tämän hankinnan kohteena on osto- ja myyntilaskujen sähköinen välitys- ja tulostuspalvelu Certialle ja sen asiakasyliopistoille. Certia tuottaa asiakasyliopistoilleen taloushallinnon palvelut ja tarjoaa asiakkailleen osto- ja myyntilaskujen sähköisen välitys- ja tulostuspalvelun osana palveluaan. Sopimus solmitaan ajalle 12/2019 – 12/2026. Optiona sopimusta voidaan jatkaa vuosille 2027 ja 2028. Sopimuksen tulee olla laajennettavissa myös Certian mahdollisille uusille asiakkaille asiakkuuden ajaksi. Certian asiakkaana on tällä hetkellä kymmenen suomalaista yliopistoa. Taloushallinnon järjestelmäratkaisuna on SAP.

Hankinnan kohteena on osto- ja myyntilaskujen välityksen kokonaispalvelu, sisältäen laskujen liitteiden sähköisen välittämisen, palveluihin liittyvät ylläpito- ja neuvontapalvelut sekä palvelun käyttöönottoprojektin.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia