Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Operaattoripalvelut

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Kairan Kuitu Oy

Osallistumishakemukset 24.01.2019 klo 13.00 mennessä

Hankintayksiköt ovat rakentaneet valokuituverkot vuosien 2013-2017 välisenä aikana. Verkoissa on käytössä yhteensä noin 8600 valokuituliittymää sekä noin 700 VDSL asiakasta. Pääosa asiakkaista on yksityistalouksia tai niihin verrattavia pienyrityksiä.

Kilpailutus koskee verkonvalvonta ja laitteiden hallinnointipalveluiden lisäksi seuraavia operaattoripalveluita, joita Hankintayksiköt tarjoavat edelleen loppuasiakkaille:

• kuluttaja- ja yritysasiakkaiden (loppuasiakkaat) operaattoripalvelut (internetyhteys)

• asiakaspalvelu/tekninen tuki,

• IPTV-palvelu,

• loppuasiakkaiden kuukausilaskutus

Hankintasopimuksen tavoitteena on sopia verkonvalvonta ja laitteiden hallinnointipalveluiden lisäksi operaattoripalvelujen tuottamisesta kilpailutuksessa mukana olevien seutuverkko-operaattorien (Hankintayksiköt) osalta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia