logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Onsight ja Sulava yhdistyvät pilvipalveluratkaisujen ykkösosaajaksi

BloggausSulava Oy (http://www.sulava.com) ja Onsight Helsinki Oy (http://www.onsight.fi) sulautuvat yhdeksi yritykseksi muodostaen pilvipalveluratkaisujen ykkösosaajan Suomessa.

Sulautuminen tehdään vuoden 2017 aikana nykyisten osakkeenomistajien ja molempien yritysten hallituksen yksimielisellä päätöksellä. Yhteisyritys tulee toimimaan Sulava Oy:nä. Koulutusliiketoiminta jatkuu osana uutta yritystä Onsightin nimellä.
Fuusion yhteydessä kaikki nykyiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä. Sulautumisen ei arvioida aiheuttavan henkilöstövähennyksiä vaan päinvastoin, yrityksen tavoitteena on palkata lukuisia uusia työntekijöitä kuluvan vuoden aikana.

Yritysten omistajat uskovat, että yhdistyminen luo alan parhaan työpaikan sekä parhaimman kumppanin nykyisille ja tuleville asiakkaillemme. Samalla Suomeen syntyy ainutlaatuinen Microsoft-osaajien keskittymä, joka haastaa alan kaikki nykyiset toimijat pilvipalvelu- ja digitalisaatioratkaisuissa.

UUSI SULAVA – DIGITAALISEN PALVELULIIKETOIMINNAN MONIOSAAJA

Uuden Sulavan tavoitteena on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yritys tulee olemaan etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja Internet of Things -ratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailijoihin nähden ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Yhdistymisen myötä Sulavan yhteenlaskettu ennakoitu liikevaihto kalenterivuodelle 2017 on 10 miljoonaa euroa, henkilöstömäärän ollessa tällä hetkellä noin 60. Molempien yritysten liiketoiminta on kannattavaa ja voimakkaasti kasvavaa. Tulemme olemaan myös alan tunnetuin ja paras sekä mukavin ja halutuin työpaikka.

Yrityksen palveluksessa on eniten Microsoftin Most Valuable Professional (MVP) -tunnustuksen saaneita asiantuntijoita Suomessa. Lisäksi osoituksena maailmanluokan osaamisesta kahdella Sulavan asiantuntijalla on Microsoft Certified Master (MCM) -tutkinto, ja yksi harvoista Microsoft Regional Director -vastuun saaneista asiantuntijoista.

Asiakkaille tarjottavaa koulutustarjoamaa, asiantuntijaosaamista ja jatkuvia palveluita tullaan edelleen laajentamaan, mm. Business Intelligence, Microsoft Project, Dynamics 365- ja Microsoft Azure -liiketoiminta-alueissa. Kaikki nykyiset liiketoiminta-alueet säilyvät luonnollisesti palvelutarjoamassa, mutta niiden kehittämiseen ja kasvattamiseen voidaan panostaa merkittävästi nykyistä enemmän.

SULAUTUMISEN TOTEUTTAMINEN JA KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT
Sulautuminen toteutetaan osakevaihtona siten että molempien yhtiöiden osakkaat jatkavat uudessa Sulavassa osakkaina. Sulautumisen käytännön järjestelyt alkavat välittömästi. Onsight Helsingin omistajat toimitusjohtaja Antti Roine sekä teknologiavastaava Jussi Roine jatkavat yhdistymisen jälkeen Sulavan palveluksessa.

Molempien yritysten toimitilat, laskutustiedot ja yhteystiedot säilyvät toistaiseksi muuttumattomina. Asiakkaiden nykyiset sopimukset ovat normaalisti voimassa.

”Onsightin kasvu on jatkunut jo kahdeksan perättäistä vuotta, yhdistymisen ansiosta pystymme kerralla tuplaamaan yrityksen koon sekä asiantuntijoiden määrän. Tämä auttaa meitä laajentamaan koulutustarjontaa, pystymme tarjoamaan ylläpitopalveluita isommilla resursseilla sekä osallistumaan entistä suurempiin projekteihin. Henkilöstömme otti uutisen erittäin positiivisesti vastaan!” –Antti Roine, toimitusjohtaja, Onsight Helsinki Oy

”En ole koskaan aiemmin kuullut että yritysfuusion tiedottaminen henkilöstölle aiheuttaisi spontaanit riemunkiljahdukset ja onnitteluja työkavereille. Meillä viime perjantaina näin kävi. Ja välittömästi tämän jälkeen henkilöstö sopi keskenään yhteisen afterworkin perjantaille ja perusti samantien ensimmäiset yhteiset tietojärjestelmät. Fiilis on uskomaton”
–Aki Antman, toimitusjohtaja, Sulava Oy

LISÄTIETOJA
Lisätietoja sulautumisesta antavat tarvittaessa
Onsight: Antti Roine, antti-at-onsight.fi, 040 837 6189 ja
Sulava: Aki Antman, aki.antman-at-sulava.com, 040 743 2377

Onsight Helsinki Oy
Onsight Helsinki on perustettu vuonna 2009 ja työllistää 28 henkeä. Koulutus- ja testikeskusliiketoiminta jatkuu Vilhonkadulla normaalisti.

Sulava Oy
Sulava Oy on perustettu 2010 ja työllistää 32 henkeä.

Pinterest
Onsight Helsinki

Lisätietoja

Onsight Helsinki:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Microsoft Azure
Sulava
Onsight
fuusio

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Koulutusala

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Onsight Helsinki kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Onsight Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Onsight Helsinki - Muita referenssejä

Onsight Helsinki - Muita bloggauksia

Siirry Onsight Helsinki kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia