Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nettivaraus Hotellinx -integraatiolla ja digitaalinen markkinointi

BloggausHotelli- ja majoituspalvelujen myynti on siirtynyt suurelta osin kolmannen osapuolien hallintaan (hotels.com, booking.com jne.), jotka ottavat 10-25% siivun jokaisesta myydystä varauksesta. Mitä jos voisit myydä huoneitä ja lisäpalveluja suoraan omalta verkkosivultasi?

Etuna ei ole pelkästään myyntikatteiden nosto tai ristimyynti, kun lisäpalveluita myydään huonevarauksen yhteydessä, mutta brändin tunnettavuus ja jälkimarkkinointi. Kun asiakas varaa huoneen kotisivultasi ja yöpyminen on mieluisa kokemus, hän valitsee ensi kerralla taas tutun majoituksen. Asiakkaan varaustiedot ovat järjestelmässä ja kun verkkosivustoltasi löytyy työkalut online-markkinointiin, voidaan asiakasta lähestyä uudelleen. Järjestelmällinen markkinointi vaatii resursseja ja taitoa, mutta jo oikein konfiguroitu järjestelmä voi saada paljon aikaiseksi. Hakukoneoptimointi ja sähköpostimarkkinointi ovat edelleen toimivia ja yksinkertaisia tapoja kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja muistuttaa asiakkaita olemassa olosta. 

Katso Kylpylähotelli Kunnonpaikka case

Kotisivu on ensikosketus asiakkaaseen, mutta se voi samalla olla brändiä korostava markkinointikoneisto - sekä varausjärjestelmä. Rakentamallamme ratkaisulla myynnin voi odottaa kasvavan, kun lisäpalveluita voi tarjota huonevarauksen yhteydessä. Lue lisää tuotteesta kotisivultamme.

Pinterest
TIP Solutions logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIP Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Drupal

Omat tagit

Hotellinx
digitaalinen markkinointi
myynti ja markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin TIP Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIP Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIP Solutions - Muita referenssejä

TIP Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia