Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NaturVention Oy

ReferenssiNaturVention Oy on vuonna 2011 perustettu suomalaisyritys, jonka kehittämä älykäs aktiiviviherseinäteknologia tuo terveellisen sisäilmaston kaikkiin tiloihin. Yhtiö työllistää Jyväskylän ja Helsingin toimipisteissään yhteensä noin 30 henkilöä, ja sen vuosittaisen liikevaihdon kasvuvauhti on ollut alusta asti huikea – jopa 200 prosenttia. Yhtiön nykyiset päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Venäjä.

”Jos kaikki menee hyviin, niin ensimmäiset toimitukset suuntautuvat loppuvuodesta Isoon-Britanniaan, Lontooseen. Suuntaamme katsettamme jatkossa myös Kiinaan, eli sinne, missä on paljon käytännön ongelmia ilmanlaadun kanssa”, toteaa NaturVention Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Niko Järvinen.

Data kulkee ja huolto pelaa

DNA on toiminut NaturVentionin yhteistyökumppanina vuodesta 2014 lähtien. Aktiiviviherseinälaitteisiin kuuluvat DNA:n M2M -dataliittymät auttavat NaturVentionia valvomaan ja hallinnoimaan omien asiakkaidensa tuotteita verkon välityksellä. Luotettava verkkoyhteys ja datan siirto mahdollistavat myös vaivattoman NatureService -huoltopalvelutakuun tarjoamisen.

”DNA:n M2M dataliittymien avulla kommunikointi yrityksemme ja asiakkaidemme laitteiden välillä perustuu datapohjaiseen tiedonsiirtoon. DNA:n avustuksella voimme seurata 24/7, mikä asiakkaidemme viherseinien tilanne on ja, millä syklillä huoltotoimenpiteet on tarvetta aikatauluttaa.”

Etävalvonta parantaa tuotteiden laatua

Yhteistyö DNA Busineksen kanssa on auttanut NaturVentionia parantamaan tuotteidensa laatua, sillä luotettava verkkoyhteys takaa sen, että myös asiakkaiden järjestelmien toiminta on jatkuvasti huippuunsa hiottua.

Etävalvonta vähentää myös huollon kustannuksia, sillä vikatilanteisiin voidaan reagoida välittömästi ja parhaimmillaan ennakoivasti perustuen etävalvontatietoihin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
DNA Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Naturvention Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili DNA kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

IoT

Siirry yrityksen profiiliin DNA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DNA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

DNA - Muita referenssejä

DNA - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia