logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miksi kannattaa ottaa Zendesk käyttöön

Bloggaus


Zendesk tehostaa asiakaspalvelun toimintaa ja parantaa oleellisesti asiakastyytyväisyyttä. Hyvin usein meiltä kysytään miten voidaan laskea esimerkiksi investoinnin takaisinmaksuaika. Zendeskin hyödyistä on olemassa useita tutkimuksia, joiden yhteenvedon olemme keränneet tähän.Asiakastyytyväisyys tuo selkeitä hyötyjä

Zendeskin hyödyt ovat ilmeiset meille, jotka päivittäin teemme käyttöönottoja ja näemme harppauksen asiakaspalvelun tasossa ja työntekijöiden tyytyväisyydessä. Esimerkiksi verkkokaupan alueella asiakkaiden kysymyksiä tulee lisää sitä mukaa kuin myynti kasvaa. Moneenkaan kysymykseen ei pystytä vastaamaan asiakaspalvelusta suoraan, vaan vaaditaan asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneita auttamaan. Kun tätä kaikkea yritetään hallita sähköpostin avulla ollaan myynnin kasvaessa pian kaaoksessa.

Toimittajan viestiä tukee asiassa monet tutkimukset. Jokaisen meidän omakohtainen kokemus tukee hyvän asiakaspalvelun merkitystä asiakastyytyväisyyteen ja sitä kautta esimerkiksi verkkokaupan myyntiin. Lisäksi nykyisessä verkottuneessa maailmassa niin paha kuin hyväkin kello kuuluu kauas. Dimensional Researchin tekemän tutkimuksen mukaan 88% osallistujista totesi, että yrityksen asiakaspalvelusta luetut arvioinnit vaikuttivat ostopäätökseen. Asiakaspalvelun laatu arvioitiin koko tutkimuksessa tärkeimmäksi tekijäksi kun arvioitiin toimittajan luotettavuutta. Tutkimuksessa on monesta muustakin kulmasta arvioitu asiakaspalvelun vaikutusta ostopäätökseen. Tutkimuksen yhteenveto ja itse tutkimus löytyy täältä.

Tehokas asiakaspalvelu säästää rahaa

Asiakaspalvelun tehokkuus myös mitatusti lisääntyy modernien työvälineiden käyttöönoton myötä. Sähköpostin kanssa aikaa tuhraantuu yleensä jo kokonaiskuvan selvittämiseen useasta eri sähköpostista ja lisäksi lukemattomiin muihin turhiin työvaiheisiin. Zendeskissä kaikki asiaan liittyvä on yhdessä paikassa ja automaatiolla sekä valmiilla vastauspohjilla voidaan hoitaa asiat nopeasti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Tätäkin on tutkittu maailmanlaajuisessa tutkimuksessa, jonka perusteella Zendesk on tehnyt ROI-laskimen, jolla asiakkaan investoinnin takaisinmaksuaika on helppo laskea. ROI-laskin ja tutkimus, johon se perustuu löytyy täältä.

Asiakastyytyväisyys tuo selkeitä hyötyjä

Tutkimuksessa asiakaspalvelun säästöjen todettiin tulevan kolmesta lähteestä:
  • Tehokkuuden lisäys
  • Asiakkaiden kysymysten väheneminen
  • Pilvipalveluna tarjottavan järjestelmän ylläpito- ja kehityskustannukset ovat erittäin edulliset
Asiakkaiden kysymykset todella vähenevät Zendeskiä käyttämällä, sillä asiakkaille voidaan Zendeskin avulla helposti tuottaa ohjemateriaalia ja ohjata etsimään vastausta itsepalvelun avulla ennen kysymyksen tekemistä asiakaspalvelulle. Tämäkin lisää asiakastyytyväisyyttä, sillä itsepalvelu on verkossa asiakkaille mieluisin ja nopein vaihtoehto. Kun vastaus löytyy nopeasti, ei sitä tarvitse etsiä muualta.

Pettymyksestä uskolliseksi asiakkaaksi

Ja kuin alleviivatakseen hyvän asiakaspalvelun voimaa, kirsikkana kakun päälle tulee havainto, että uskollisimmat asiakkaat saadaan niistä, jotka ovat kerran pettyneet, mutta joille on onnistuttu tarjoamaan pettymyksen hetkellä erinomaista palvelua. Jay Baer on kirjoittanut aiheesta kirjan, josta tämä artikkeli kertoo.25. helmikuuta 2016 - Jukka Kyheröinen, Sovellin Oy

Pinterest
Sovellin Oy

Lisätietoja

Sovellin Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Omat tagit

asiakaspalvelujärjestelmä
Zendesk
asiakaspalaute
asiakaspalvelu
Asiakastyytyväisyys

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa
Pankki ja vakuutus
Julkishallinto
Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Sovellin Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sovellin - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sovellin - Muita referenssejä

Sovellin - Muita bloggauksia

Siirry Sovellin Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia