Markkinavuoropuhelukutsu Porin kaupungin verkkokauppajärjestelmän hankintaan liittyen

Kansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Porin kaupunki, Hankintapalvelut


Porin kaupunki järjestää markkinavuoropuhelun osana verkkokauppatoimintoja tuottavan ja koordinoivan järjestelmän hankinnan valmistelua. Tavoitteena on kartoittaa markkinoita ja käynnistää avoin vuorovaikutusprosessi kaupungin ja potentiaalisten toimittajien välillä, käydä läpi vaihtoehtoisia näkemyksiä sekä ratkaisuehdotuksia kaupungin vaatimuksia vastaavan ratkaisun toteuttamiseksi sekä selvittää eri toteutusten kustannustasoa. Porin kaupunki etsii ratkaisua, jolla pystytään toteuttamaan verkkokauppa sekä hallinnoimaan siihen liittyviä jatkuvasti kehittyviä toimintoja koordinoidusti ja joustavasti. Eri toimialojen tarpeet verkkokauppaan ja verkkomaksamiseen ml mobiilimaksaminen kasvavat jatkuvasti sähköisten palveluiden monipuolistuessa - tarvitaan ratkaisu, joka tarjoaa moduuleita toiminnan tueksi ja toimii huomattavissakin käyttöpiikeissä. Järjestelmän tulee toimia sekä tuotekauppana että tilauskanavana myös aineettomille palveluille ja paikkavarauksille. Hankittavaan järjestelmään tulee voida liittää kustannustehokkaasti eri järjestelmien yhteydessä toimivia verkkokauppoja, jolloin hankittava järjestelmä toimii yhdistävänä kanavana sekä Suomi.fi maksuihin että taloushallinnon järjestelmiin ilman manuaalisia työvaiheita.

Markkinavuoropuhelutilaisuus järjestetään 14.6.2018 Porissa (Länsipuisto 24). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös Skypellä. Markkinavuoropuheluun on ilmoittauduttava 8.6.2018 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tarjous@pori.fi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan tarkka aika ratkaisunsa esittelyyn. Porin kaupungin tavoitteena on saada uusi järjestelmä käyttöön vuoden 2018 aikana.

Bloggaus Markkinavuoropuhelukutsu Porin kaupungin verkkokauppajärjestelmän hankintaan liittyen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Tarjouspyynnöt:n kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa