Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Markkinavuoropuhelukutsu Porin kaupungin verkkokauppajärjestelmän hankintaan liittyen

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Porin kaupunki, Hankintapalvelut


Porin kaupunki järjestää markkinavuoropuhelun osana verkkokauppatoimintoja tuottavan ja koordinoivan järjestelmän hankinnan valmistelua. Tavoitteena on kartoittaa markkinoita ja käynnistää avoin vuorovaikutusprosessi kaupungin ja potentiaalisten toimittajien välillä, käydä läpi vaihtoehtoisia näkemyksiä sekä ratkaisuehdotuksia kaupungin vaatimuksia vastaavan ratkaisun toteuttamiseksi sekä selvittää eri toteutusten kustannustasoa. Porin kaupunki etsii ratkaisua, jolla pystytään toteuttamaan verkkokauppa sekä hallinnoimaan siihen liittyviä jatkuvasti kehittyviä toimintoja koordinoidusti ja joustavasti. Eri toimialojen tarpeet verkkokauppaan ja verkkomaksamiseen ml mobiilimaksaminen kasvavat jatkuvasti sähköisten palveluiden monipuolistuessa - tarvitaan ratkaisu, joka tarjoaa moduuleita toiminnan tueksi ja toimii huomattavissakin käyttöpiikeissä. Järjestelmän tulee toimia sekä tuotekauppana että tilauskanavana myös aineettomille palveluille ja paikkavarauksille. Hankittavaan järjestelmään tulee voida liittää kustannustehokkaasti eri järjestelmien yhteydessä toimivia verkkokauppoja, jolloin hankittava järjestelmä toimii yhdistävänä kanavana sekä Suomi.fi maksuihin että taloushallinnon järjestelmiin ilman manuaalisia työvaiheita.

Markkinavuoropuhelutilaisuus järjestetään 14.6.2018 Porissa (Länsipuisto 24). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös Skypellä. Markkinavuoropuheluun on ilmoittauduttava 8.6.2018 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tarjous@pori.fi. Ilmoittautuneille ilmoitetaan tarkka aika ratkaisunsa esittelyyn. Porin kaupungin tavoitteena on saada uusi järjestelmä käyttöön vuoden 2018 aikana.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia