Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marimekko parantaa asiakaskokemusta verkossa Decision Factorylla

ReferenssiMarimekko Decision Factory on vahvistusoppimiseen perustuva personointimoottori. Ratkaisu suosittelee, personoi ja optimoi käytännössä mitä tahansa Marimekon verkkosivustolla vastaamaan käyttäjien mielenkiinnon kohteita. Samalla se oppii käyttäjien käyttäytymisestä reaaliajassa eikä vaadi menneitä tietoaineistoja eikä asiantuntijatason datatieteen taitoja skaalautuakseen yrityksen digitaalisilla alustoilla. Kaikkein tärkeintä on, että se tuottaa uusia oivalluksia siitä, mitä asiakkaat todella haluavat - ilman dataan liittyvää vinoumaa.

Decision Factory toimii Microsoft Azuressa. Tiimi rakensi serverless-arkkitehtuurin Azure Functionsin avulla saavuttaakseen erittäin skaalautuvan API-taustapalvelun personointien tarjoamiseksi. Ennustusmallien koulutus käyttää samaa ratkaisua, pitäen arkkitehtuurin kevyenä. Nämä arkkitehtoniset valinnat mahdollistivat palvelun hallinnointikustannusten alentamisen pitäen samalla juoksevat kustannukset kohtuullisella tasolla.

Decisions Factory ei pelkästään optimoi ja personoi, vaan luo myös uusia datatuotteita strategisesti merkityksellisiin käyttötapauksiin. Tämä on kriittinen ero perinteisten suosittelujärjestelmien ja seuraavan sukupolven ratkaisujen välillä.

https://www.thoughtworks.com/clients/marimekko-decision-factory

Suosittelija:

Marimekko on aina pyrkinyt tarjoamaan parhaita mahdollisia kokemuksia kaikissa kanavissamme. Uusien teknologioiden, kuten tämän Decision Factoryn, omaksuminen mahdollistaa Marimekolle ainutlaatuisten ja ilahduttavien kokemusten tarjoamisen isossa mittakaavassa.

Kari Härkönen, CDO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Thoughtworks logo

Tiedot

Tilaaja: Marimekko

Lisätietoja

Yritysprofiili Thoughtworks kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Koneoppiminen
ecommerce
verkkokauppa
Konversio-optimointi

Siirry yrityksen profiiliin Thoughtworks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Thoughtworks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Thoughtworks - Muita referenssejä

Thoughtworks - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia