Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

KV-liikkuvuuksienhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Tarjoukset 20.6.2018 klo 12.00 mennessä

Kansainvälisen liikkuvuuden hallintajärjestelmällä tuetaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMKin) opiskelija-, opettaja- ja henkilökuntaliikkuvuuksien prosessien toteuttamista ja hallinnoimista. Tavoitteena on saada kansainvälisen liikkuvuuden prosesseihin sisältyvät vaiheet ja dokumentit yhteen järjestelmään liikkuvuusjaksolle hakeutumisen vaiheesta liikkuvuusjakson päättymisen vaiheeseen.

Vuositasolla SeAMKissa on noin 1 000 kansainvälistä liikkuvuusjaksoa, joista noin 250 on pitkään opiskelu- tai harjoitteluvaihtoon saapuvia opiskelijoita ja vajaat 200 pitkään opiskelija- tai harjoitteluvaihtoon lähteviä. Vuositasolla vaihtoon saapuvia ja lähteviä opettajia ja henkilökunnan jäseniä on yhteensä noin 300. Lyhyille kansainvälisille intensiiviopintojaksoille lähteviä ja saapuvia opiskelijoita on noin 300 vuositasolla. Liikkuvuuslukemissa on vuotuista vaihtelua.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia