Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KV-liikkuvuuksienhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Tarjoukset 20.6.2018 klo 12.00 mennessä

Kansainvälisen liikkuvuuden hallintajärjestelmällä tuetaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMKin) opiskelija-, opettaja- ja henkilökuntaliikkuvuuksien prosessien toteuttamista ja hallinnoimista. Tavoitteena on saada kansainvälisen liikkuvuuden prosesseihin sisältyvät vaiheet ja dokumentit yhteen järjestelmään liikkuvuusjaksolle hakeutumisen vaiheesta liikkuvuusjakson päättymisen vaiheeseen.

Vuositasolla SeAMKissa on noin 1 000 kansainvälistä liikkuvuusjaksoa, joista noin 250 on pitkään opiskelu- tai harjoitteluvaihtoon saapuvia opiskelijoita ja vajaat 200 pitkään opiskelija- tai harjoitteluvaihtoon lähteviä. Vuositasolla vaihtoon saapuvia ja lähteviä opettajia ja henkilökunnan jäseniä on yhteensä noin 300. Lyhyille kansainvälisille intensiiviopintojaksoille lähteviä ja saapuvia opiskelijoita on noin 300 vuositasolla. Liikkuvuuslukemissa on vuotuista vaihtelua.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia