Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kutsu neuvottelumenettelyyn T3 sairaalan rakennusautomaatiourakka

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ky

Osallistumishakemukset 17.09.2018 klo 12.00 mennessä

T3-sairaalaan tulee sen valmistumisen jälkeen sijoittumaan Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin lastentautien, naistentautien ja synnytysten, korva-, nenä- ja kurkkusairauksien sekä suu- ja leukasairauksien hoito ja lääketieteellisten tukipalvelujen toimintoja (kuvantaminen, laboratorio ja kliininen neurofysiologia).

Hankkeeseen sisältyy sairaalatoiminnan hyötyneliöitä 21.446 m². Uudisrakennuksen kokonaisala on noin 55.000 m².

Hanke toteutetaan kahdessa päävaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan kansirakenne katu- ja rata-alueen päälle ja tehdään niihin kohdistuvat järjestelyt. Ensimmäisen vaiheen urakoitsija, YIT Infra Oy, luovuttaa kansirakenteen sairaalan pääurakoitsijalle Hartela Länsi-Suomi Oy:lle kesäkuun lopussa 2018. Sairaalan rungon rakentaminen alkaa elokuussa 2018 ja siihen on varattu noin vuoden aika. Tilojen vastaanottokatselmus on tarkoitus pitää lokakuussa 2021. Rakennuksen rakennusautomaatiourakka toteutetaan pääurakkaan alistettuna sivu-urakkana.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia